Glasine su tačne: Ariana Grande predstavila svoje piće za Starbucks!

Kao što smo mogli da pretpostavimo, Ariana Grande zaista je napravila saradnju sa čuvenim brendom Starbucks i sad je predstavila sopstveno piće pod nazivom “Cloud Macchiato” koje će biti dostupno u više varijanti, u zavisnosti tod toga da li više volite hladno ili toplo piće, odnosno ukus karamele ili cimeta.

Ono “Cloud” (Oblak) u nazivu je zapravo čuveni “oblak” od hladne pene koji pravi samo Starbucks, i koji je predstavljen 2014. godine. Naziv svakako neće iznenaditi Arianatore, jer znamo koliko Ari voli emodži ove atmosferske pojave. Kako je precizno izračunato, ona je emodži oblaka prošle godine na Twitteru koristila čak 98 puta!

Ari se i sama pohvalila na Instagram i Twitteru serijom fotki, a predložila je fandomu i da proba verziju gde se umesto belanaca koristi soja. Naravno, Ari to kaže jer je vegan, pa mi ipak predlažemo belance ukoliko ste ipak svaštojedi a ne biljojedi. Inače, glasine odavno govore da će se Starbucks u Beogradu otvoriti baš ovog marta, ali istovremeno, rečeno je da će se Arino piće za sad prodavati samo u Sjedinjenim Državama i Kanadi!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Istražujemo: Šta se desilo sa Arianinim momcima iz serije "Victorious"?

3 thoughts on “Glasine su tačne: Ariana Grande predstavila svoje piće za Starbucks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.