Ariana Grande prinuđena da se brani od optužbi da iskorišćava žene!

Internet nam je dao slobodu da izrazimo svoje mišljenje, ali mnogi nažalost koriste za širenje mržnje. Ariana Grande tako je sad na meti napada nakon što je predstavila svoje piće za Starbucks, i to verovali ili ne jer neki misle da ona zloupotrebljava žene i ženska prava tim činom.

Dok Arianatori trčkaraju unaokolo do lokalnih kafea kako bi probali piće, uz komentare da im se ono dopada, sa druge strane ima i onih koji kažu da ona zapravo iskorišćava feminizam da bi zaradila nešto. “Ariana Grande prodaje Starbucks piće na Dan žena – to je kao parodija kapitalizma”, tvitovala je podkasterka Rachel Millman. Ariana Grande ju je međutim rasturila jednom rečenicom u kojoj joj kaže, “Dan žena je 8. marta”. I zaista, Ari je piće predstavila 6. marta, a nigde u promo materijalu se ne spominju ženska prava jer ovo je samo piće, namenjeno svima.

Oglasio se i Starbucks koji kaže da sve ovo zaista nema nikakve veze sa Danom žena za koji oni imaju druge planove koji nemaju veze sa Ari. “Napraviću plejlistu za Dan žena, ovo je druga godina kako to radimo. Odvojeno od toga, volimo Arianu Grande i bilo nam je uzbudljivo da radimo sa njoj na novom piću”, stoji između ostalog u saopštenju.

Pročitajte još  Famoza music chart #26

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

4 thoughts on “Ariana Grande prinuđena da se brani od optužbi da iskorišćava žene!

  1. Joj sto mrzim kompleksaše,pa je li moguce da jedno djete moze da vrijedja nekoga misleci da su pametni a ustvari nisu i to najcesce zato sto ne vole sebe pa malo da spuste druge….Hocete li vise curu pustiti na miru?Dosli ste do te granice da ovo postaje vise dosadno,nadjite drugu zanimaciju!

  2. Pa dobro hoce li vise pustiti na miru moju Ari , jadna moja , treba znati da sam uviljek uz nju #Arianatori Arianatori pokazimo nasoj Ariani da smo uz nju treba nas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.