“Mogla bi sama da kreiraš”: Fanovi ljuti na Arianu Grande zbog odeće sa “Christmas & Chill” temom!

Ariani Grande ide odlično kad je u pitanju muzika, i čini se da je ovih meseci ceo svet obožava – njen uticaj na čitavu pop kulturu je neizbrisiv, a i na fandom generalno jer se pojavljuju i njeni dvojnici! Ipak, jedna stvar koju joj ni fandom ne oprašta već neko vreme (i ovo nije prvi put) jeste problem sa odećom i stvarima koje prodaje na svom sajtu kao merch. Sve poznate zvezde rade ove stvari, ali problem sa Ari je i dalje taj da su ove stvari vrlo prosečno i čak loše odrađene.

Naime, možda vam je sad uopšte čudno što je Ariana Grande objavila novi “Christmas & Chill” merch, međutim, iako je ovaj album star četiri godine, on je došao do vrha top lista kao da je potpuno nov. Naravno, Arianin tim će ovo iskoristiti kao dobru priliku da ga ponovo unovči, tako da je napravljeno dosta novih komada odeće, kapica i kačketa, ali reakcije fanova i nisu tako sjajne: “Ariana mora uskoro da krene sama da dizajnira svoje stvari jer ovo je tragično, plače mi se” napisao je jedan fan na Twitteru, a mnogo njih se složilo.

“Nije valjda tako teško osmisliti merch” su još neki uvredljivi komentari na račun Arianinog tima, a najverovatnije i jeste istina da se Ariana uopšte nije bavila ovim sitnicama i da ih je verovatno samo odobrila, ali fanove to posebno ljuti.

“Christmas & Chill” nije jedini Arianin praznični album, ali je definitivno njen omiljeni, pa je bila van sebe od sreće kad je videla da se on penje na top listama kako se približava Božić! “Moj omiljeni rad ikad se diže iz mrtvih, hvala svima koji ga opet slušaju i pozdrav svima koji su ga tek sada otkrili” napisala je Ari. Nama je, ipak, malo draži njen EP iz 2013. “Christmas Kisses”, a koji je vama draži?

Pročitajte još  Ariana plaća Vladimiru veliki novac da izbegne suđenje!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on ““Mogla bi sama da kreiraš”: Fanovi ljuti na Arianu Grande zbog odeće sa “Christmas & Chill” temom!

  1. Ariana je pevacica, njen posao nema veze sa osmisljanjem odece. Mislim mogla bi i sama da osmisli, ali meni ovo izgleda sasvim ok. Christmas & Chill mi se vise dopada od Christmas Kisses, jer ima vise pesama na njemu, a i malo mi se vise svidjaju, ali u poslednje vreme mnogo volim da slusam pesme Snow in California i Love is everything sa Christmas Kisses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.