Billie Eilish objavila spot za “Xanny”, iznenadila javnost svojom frizurom!

Billie Eilish je poznata po svom prepoznatljivom izgledu koji je pretvorila u sopstveni brend, kao što je njen brend i glas i stil pevanja koji ima, i sve ovo pevačicu čini ženom godine. Od ovog stila nije odstupila ni u novom singlu “Xanny”, za koji je juče objavila i spot, međutim, iako pesma ne iznenađuje, jako je čudna Billieina frizura, odnosno boja kose!

Ako dobro znate Billie ili ako ste makar malo obratili pažnju na njenu estetiku, znate da ona konstantno nosi široku i dugačku odeću (Ariana Grande je čak nedavno ismevana zbog toga), njena kosa je često fluorescentno zelena i crna, a ovoga puta je za spot “Xanny” odlučila potpuno da iznenadi svojim izgledom! Da je bilo ko drugi u pitanju, rekli biste da je ovaj izgled sasvim običan i nije vredan pisanja vesti, ali poznavajući Billie i njen stil u spotovima, jako je čudno što ona u ovom spotu ima jako nežnu šminku, obučena je u jednostavnu rolku a njena kosa je ravna i smeđa, što je možda i prvi put da je vidimo u tom izdanju.

Naravno, ne znamo da li je ovo urađeno samo za potrebe spota, ali moguće je da će Billie ostati u ovom izdanju jer ima problem sa kosom zbog preteranog farbanja, pa je nedavno jedan deo njene kose bio spržen i morala je da ga obrije! Kosi je neophodno da napravi pauzu od hemikalija i Billie to zasigurno zna.

Pročitajte još  TikTokerka savršeno kopira Arianin i Billien glas i uči vas kako da i vi to uradite!

Billie odlično napreduje i biznis, jer osim što se njena muzika prodaje kao alva i dobija brdo nominacija za značajne dodele nagrada poput Grammyja, ona je sada prodala svoj dokumentarac Appleu za 25 miliona dolara, a u medijima se ovih dana piše kako je čudno što je cena objavljena, jer u javnost nikad nije izašla informacija koliko novca je Taylor Swift dobila za svoj “Reputation” film, ili Travis Scott za “Look Mom, I Can Fly”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Billie Eilish uplašena zbog masovnih pucnjava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.