Dua Lipa nakon svih uspeha tokom 2017. godine: Jednog dana želim da punim stadione!

Kakva godina za Duu – njen debi album nakon više odlaganja ugledao je svetlost dana i pokupio neverovatne kritike, pesme su joj postale planetarni hitovi, ali ona se neće na tome zaustaviti!

Dua je tokom godine bila gostujući izvođač na turnejama Bruna Marsa i Coldplaya s kojim je i radila na pesmi sa svog albuma „Homesick“, i za te koncerte ima samo reči hvale. „Oni su izvođači kojima se divim i od kojih sam mnogo toga naučila. Svaki koncert im je neverovatan, a moja uloga je bila da zagrejem publiku i mnogo je teže kada nastupaš na tuđem koncertu jer publika nije tu zbog tebe i neki te i ne znaju, i uprkos tome moraš da ostaviš svoj pečat“ priča ona, ali otkriva i svoj budući plan – „Jednog dana volela bih da punim stadione i sama, ali za to ću morati mnogo da radim.“

Dua je izvođač koji ima veliku ulogu u samom nastanku pesama i nije tu samo da ih otpeva, tako da joj je kada sarađuje na prvom mestu da veruje da je ta osoba iskrena sa njom – „Kada primetim da se osećam prijatno sa tom osobom, i da je ona iskrena sa mnom, onda mogu jednostavno da pričam o svom privatnom životu. Ako vidim da neko nešto krije od mene, to ne ide. A kada ja ne učestvujem u pisanju pesme, jedini način da pristanem da je pevam je da se povežem sa njenim značenjem i da je zaista osećam“ otkriva Dua.

Pročitajte još  Sunčicin blog: Najbolje obučene zvezde na MTV American Music Awards 2018!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Dua Lipa

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.