Dove Cameron: “Rad u Londonu je kao terapija za mene!”

Dove Cameron svoje vreme trenutno provodi u Londonu, gde radi u pozorištu. Glumica, koja uskoro treba da se pojavi i u trećem delu filma Descentants, dajući intervju za jedan portal govori o svojim kolegama iz pozorišta i svojim utiscima o radu u Londonu.

Iskrenovreme koje provodim u Londonu deluje terapeutski na mene”, kaže glumica,”osećam se kao da sam u bliskom dodiru sa svojom ljudskom stranom kada radim nešto ovako i to je važno u ovoj industriji, gde nije sve uvek lako. London, moje kolege ovde i ovaj šou deluju predivno na mene”.

U mjuziklu koji joj predstoji, Dove igra Claru, mladu ženu koja putuje sa svojom majkom Margaret Johnson, koja se zaljubljuje u šarmantnog Farbizia u Firenci. Njenu majku igra Renee Flemin, poznata operska pevačica, i za nju Dove ima samo reči hvale.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sabrina, Rowan, Dove: Famoza počinje saradnju sa Disneyem, koje zvezde želite da intervjuišemo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.