Dobro joj ide: Tini Stoessel u društvu Caluma Heaslipa igra „Whisper Challenge“!

Martina je u novom videu spremila izazov u kom pravila kažu da jedan igrač stavi slušalice a drugi polako izgovara rečenice tako da mu igrač sa slušalicama čita sa usana i odgonetne šta je protivnik rekao!

Ovom prilikom je u goste dovela mladog pevača Caluma Heaslipa koji je bio raspoložen da se igra sa Tini i stalno ju je zaviltlavao kako mnogo priča i kako je glasna! Ipak, ona je već u prvoj rečenici trijumfovala a Calum se nije tako dobro snašao, ali možda je razlog bila teška rečenica koju je Tini spremila pa je Calum u sledećoj takođe bio strog.

Nije bilo teško pretpostaviti ko je pobednik, ali postoji još jedan razlog zašto da pogledate video do kraja – Tini i Calum su još na početku najavili iznenađenje, a onda je Calum zgrabio gitaru i zajedno su otpevali delić omiljene pesme! Sigurni smo da je Calumu bilo zanimljivo sa Tini iako mu igra nije išla.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Izazov za V-lovere: Patricija nam šalje kviz o manjem poznatim pesmama iz "Violette"!

12 thoughts on “Dobro joj ide: Tini Stoessel u društvu Caluma Heaslipa igra „Whisper Challenge“!

  1. Famozo, znate li da li Soy Luna na Netflix-u ima title makar na engleskom⁉❓❔❓ Hvala unaprijed ??❤♥

  2. Bez uvrede ali Famozo znam da najvise volite Tiniste ali i da ovo zanima Tiniste ali ste stv pretjerali,Tini izbaci obican video vi odma pisete o njemu kao da je snimila pjesmu.BEZ UVREDE JER JE OVO MOJE MISLJENJE I PO MOM MISLJENJU OVO NIJE NOVOST.

    1. Bas tako, oni mogu da objave sto zele. Ako ne zanima tebe, ne znaci da ne zanima druge. Ocito se uopce nisi promjenila ni nikad neces, to je samo bila jos jedna tvoja laz.

  3. Famozo, da li ce u Famoza CD shopu biti nesto od Marcusa & Martinusa? Pitala bih tamo ali ste…. kako da kazem…. zabranili komentaree…

  4. Video je sjajan i ova igra je stvarno zahtjevna, ali u isto vrijeme zabavna i smijesna. Njen gost trudio se i trudio, ali nitko ne moze nadmasiti nasu Tinitu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.