Directioneri preterali s hejtom: Briana Jungwirth poziva u pomoć advokate!

louis-tomlinson-briana-jungwirth-babay-freddie-ftr

Kao što zna svako žensko biće koje je u javnosti bilo povezivano s nekim od članova One Directiona, njihovi fanovi imaju vrlo zaštitnički odnos prema momcima!

Nažalost, malobrojni Directioneri umeju da odu i predaleko – šaljući objektu svoje mržnje pretnje smrću i gnusne uvrede kao da je to najnormalniji način komunikacije na internetu (podsećamo vas – nije). Ipak, niti jedna od devojaka koje su u poslednjih pet godina povezivane s pojedinim članovima 1D nije napadana sa toliko žara i hejta kao Briana Jungwirth, majka bebe Louisa Tomlinsona. Upravo stoga, “porodični izvor” (za koji pretpostavljamo da je Brianina baka, koja je aktivan učesnik na društvenim mrežama) za britanski Daily Mail kaže da je majka malog Freddyja rešena da u skorije vreme potraži pravnu pomoć.

briana-jungwirth-louis-tomlinson-real-feelings-relationship-baby-news-twitter-lead

“Prolazimo kroz pakao,” izjavio je neimenovani član ili članica Brianine porodice, dodajući, “Fanovi upadaju na profile na društvenim mrežama sviju nas, pokušavajući da dođu do naših lozinki. Takođe, mnogi od njih zovu domove članova naše porodice u bilo koje doba dana ili noći. Većinu toga pokušavali smo da ignorišemo ali sad su neki fanovi prešli granicu, te ćemo morati da se obratimo našim advokatima. Kad je neko toliko uporan da nam napakosti, onda je pravo vreme da potražimo pravnu pomoć”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Impresivno hvatanje: Harry Styles progutao gumenu bombonu koja je bačena iz publike! (video)

One thought on “Directioneri preterali s hejtom: Briana Jungwirth poziva u pomoć advokate!

  1. Pa sama si je kriva, mi to radimo prvenstveno zato sta je kurvetina a mi ne zelimo da kurva odgaja Louisovo dete. Snimala je pornice i ko zna sta jos, kurva bila i ostat ce. poy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.