Dekolte u prvom planu: Pogledajte zanosnu Kylie Jenner u novom foto-editorijalu!

kylie-jenner-by-terry-richardson-for-galore-magazine_11

Otkako je napunila 18 godina, Kylie Jenner u javnosti deluje sve izazovnije, te se nedavno – u neverovatno seksi izdanju – pojavila na naslovnici magazina Galore.

U intervjuu koji je ilustrovan serijom njenih hot fotografija, zvezda serije “U korak sa Kardašijanovima” tvrdi da i nije najsrećnija zbog činjenice da je postala starija. “Ja zapravo ni ne želim da imam 18 godina – volela bih da imam 17 do kraja života. Ne želim da postanem imalo starija. Samo želim da budem mlada i uživam u tome, ali me način života koji vodim tera da brže odrastem. Za mene, godine su samo brojka i ništa više.”

kylie-jenner-by-terry-richardson-for-galore-magazine_2

Kylie dodaje: “Jednostavno, deluje mi nelogično da su se ljudi, čak i do pre mesec dana, žalili da sam premlada da bih radila neke stvari, a danas im je to okej jer sam ‘odrasla’. Nemam pojma kako samo jedan dan može napraviti takvu razliku, ali ljudi me danas definitivno gledaju drugim očima”.

kylie-jenner-by-terry-richardson-for-galore-magazine_3

kylie-jenner-by-terry-richardson-for-galore-magazine_5

kylie-jenner-by-terry-richardson-for-galore-magazine_6

kylie-jenner-by-terry-richardson-for-galore-magazine_7

kylie-jenner-by-terry-richardson-for-galore-magazine_14

Autor: Famoza.net
Foto: Terry Richardson/Galore

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Briši to!": Kylie Jenner nezadovoljna fotkom koju je objavila Kim!

2 thoughts on “Dekolte u prvom planu: Pogledajte zanosnu Kylie Jenner u novom foto-editorijalu!

  1. Znam da je nevezano za ovo ali moram da vas pitam nešto xd. Famoza.net šta je bilo sa onom koncertnom anketom i kada ćete nam reći ono veliko iznenađenje? 😀

    1. Koncertna anketa je došla do organizatora, to je najvažnije 🙂 Nažalost, još nismo pričali s njim, čovek je negde u inostranstvu sve do ponedeljka. Što se tiče iznenađenja… Ono je direktno vezano za koncert… Malo je promenilo obliku do sad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.