“Čuvari galaksije vol. 2” danas premijerno u odabranim bioskopima širom regiona!

U sredu, 3. maja, imaćete priliku da uživate u premijernim projekcijama ovog filma u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Cineplexx Priština, Kino ABC (Priština), DokuFest (Prizren), Cineplexx Delta City Podgorica i Cadmus Cineplex (Budva).

Od četvrtka, 4. maja ovaj film naći će se na redovnom repertoaru svih bioskopa, a prikazivaće se i putem Mobilne 3D opreme. Film Čuvari galaksije je leta 2014. godine bio ostvarenje s najvećom zaradom. Sada nastavljamo tamo gde smo ih na kratko i ostavili. “Čuvari galaksije Vol. 2” je akciona svemirska avantura Pitera Kvila, poznatog i kao Star Lord i njegove grupe ekscentričnih likova koji patroliraju svemirom, radeći kao plaćenici, koristeći slavu nakon spasavanja Zandara.

Uz zvuke potpuno novog Savršenog miksa broj 2, Marvelovi „ČUVARI GALAKSIJE VOL. 2“ nastavljaju avanture tima koji prelazi krajnje granice kosmosa. Čuvari moraju da se bore da bi održali svoju novostvorenu porodicu na okupu dok razotkrivaju misteriju pravog porekla Pitera Kvila. Stari neprijatelji postaju novi saveznici, a omiljeni likovi iz stripova dolaze u pomoć našim herojima dok Marvelov filmski svet nastavlja da se širi.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.