Biebs, Ari, Sel, Shawn ili BTS? Počelo je glasanje za Billboard nagrade, uključite se odmah!

Nominacije za Billboard muzičke nagrade nedavno su objavljene a jedna od rektih kategorija u kojoj odlučuju glasovi fandoma je “Top Social Artist” za najbolju zvezdu na društvenim mrežama gde će snage odmeriti Justin Bieber, BTS, Selena Gomez, Ariana Grande i Shawn Mendes.

S obzirom na to da mesecima dominiraju na Billboardovoj listi zvezda na društvenim mrežama, BTS su definitivno favoriti ali nemoguće je potceniti moć Arianatora, Beliebera, Selenatora pa i Shawn Mendes Army koji će će učiniti sve da pokažu da su najbolji! Najbolje od svega, i mi možemo da učestvujemo u glasanju! Sve što treba da uradite jeste da odete ovde ali napominjemo da se za glasanje morate ulogovati preko Facebooka!

Alternativa jeste da glasate preko Twittera a u tom slučaju, pažljivo pogledajte tabelu ispod da znate koji su prihvatljivi heštegovi! Billboard napominje i da svakog dana možete glasati maksimalno 100 puta – sve preko toga neće se važiti! Takođe, ne možete u jednom tvitu glasati za više od jednog izvođača!

Autor: Famoza.net
Foto: Billboard

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  MTV EMA: Biebs najveći pobednik večeri, Fifth Harmony srušile "Jelenu", pobede i za Ari i Shawna!

10 thoughts on “Biebs, Ari, Sel, Shawn ili BTS? Počelo je glasanje za Billboard nagrade, uključite se odmah!

    1. Promnenila sam ime u Dove Cameron.I mozete da me hejtujete koliko hocete.Slobodno ne branim vam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.