Pomogla mu je da se nosi sa tim: Muškarac osuđen na doživotnu robiju otkrio da ga je Taylorina muzika spasila!

Joe Garcia, čovek koji je 2009. osuđen na doživotnu robiju zbog ubistva, rekao je da je prvi put čuo za Taylor Swift četiri godine nakon što je pritvoren. Naime, u to vreme nije bio mnogo impresioniran, a umesto pevača poput Tay, više je voleo umetnike poput Princa.

Godine 2013. prebačen je u zatvor nižeg obezbeđenja zbog lepog ponašanja, gde su on i njegov cimer iz ćelije slušali 40 najboljih hitova na džepnom radiju. „Za to vreme slušao sam pesme sa ‘Red’, Taylorinog četvrtog studijskog albuma, bukvalno svakih sat vremena. Počinjao sam da uživam u njima. Ležeći na gornjem krevetu, slušao sam svog cimera kako hrče i čekao ‘We Are Never Ever Getting Back Together’ da ponovo počne “, napisao je Joe u svom eseju.

Takođe, Joe je napisao da su ga pesme navele da razmišlja o svojim prošlim ljubavima, uključujući i ljubavnicu koja ga je posetila u zatvoru. Pored toga, razmišljao o svojoj prošlosti, a dotakao se i pesme „Daylight“, koja savršeno opisuje njegovu situaciju: “Bilo je, u njenom glasu, nečeg intuitivno prijatnog, iskrenog i dobrog, nečega što implicira sreću ili barem mogućnost sreće. Kada sam slušao njenu muziku, osećao sam da sam i dalje deo sveta koji sam ostavio iza sebe”, rekao je.

Joe bi trebalo da se suoči sa odborom za uslovnu slobodu u narednim mesecima i dodao je da ga je Taylorina diskografija naterala da razmisli o sličnim pitanjima. “U pesmi ‘Karma’, Tay peva, ‘Pitaj me šta sam naučila svih tih godina / Pitaj me šta sam zaradila od svih tih suza’. Za nekoliko meseci, kalifornijski odbor za uslovni otpust će mi postavljati takva pitanja. Šta sam naučio? Šta moram da pokažem za svojih dvadeset godina zatvora“, poručio je.

Pročitajte još  Olivia Rodrigo: Koje sam sve savete dobila u pismu od Taylor Swift lično!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.