Čekamo još malo: Martina pomerila početak promo turneje po Evropi!

14374117_176515956118150_312649347_n

Martina Stoessel imala je mnogo obaveza zbog čega je morala da ispomera svoje planove vezane za Evropu i produži boravak u Los Anđelesu. Ipak, to ne treba da brine naše Tiniste!

Martina je u Los Anđelesu trebao da snimi dva spota a ne samo da su po svemu sudeći oba završena već će jedan od njih imati premijeru za par dana! U međuvremenu, Tini provodi vreme u studiju radeći na novim pesmama ali i pregovarajući sa svojom muzičkom kućom Hollywood Records oko daljih planova za njenu karijeru. Tini je boravak u Los Anđelesu iskoristila i da prethodne noći poseti koncert Beyonce koju doživljava kao svog najvećeg uzora pa nije ni čudo što nam je to i pokazala kroz par fotki

Sve to znači da iako su planovi bili da ona već sredinom meseca dođe u Evropu i zatim počne da promoviše svoj aktuelni album i film, oni su verovatno pomereni za kraj septembra, što čini razliku ne veću od par nedelja. Kao što smo već pričali, iako se promocije CD-ova stranih velikih zvezda ne dešavaju ne samo u Srbiji već ni u čitavom regionu, Famoza a i predstavnici njene izdavačke kuće već danima se raspituju da li je to moguće izvesti i na koji način. Ukoliko Martina pokaže želju da dođe i upozna srpske Tiniste za koje i sama kaže da su veoma strastveni i uporni, gotovo je sigurno da će se to i desiti!

Pročitajte još  Prelepe scene: Tinisti pevali, Martina Stoessel dobila svoju zvezdu na bulevaru!

csxaf-uwcaevnfu

csxbacuxgaas5bl

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Čekamo još malo: Martina pomerila početak promo turneje po Evropi!

  1. Nadam se da ce hteti da dođe kod nas❤
    Famoza , šta mislite kakve su nam šanse???

  2. O da bar dode bila bi jako sretna kad bi se to desilo.I jedno pitanje za vas famozo kada ce biti novo izdanje famoza tv nadam se da cete mi odgovoriti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.