Camila Cabello večeras nastupa na finalnom otvaranju UEFA Lige šampiona!

“Volim fudbal“, rekla je kubansko-američka kantautorka za UEFA.com pripremajući se za nastup na ceremoniji finalnog otvaranja UEFA Lige šampiona 2022, koju je predstavio Pepsi. Camila Cabello će doživeti svoju prvu fudbalsku utakmicu i istina je da će debitovati u velikom stilu, pošto je spremna da predvodi ovako veliku ceremoniju.

Poznata po svojim hitovima “Bam Bam”, “Señorita” i “Havana”, kubansko-američka pevačica i tekstopisac objasnila je za UEFA.com kako će njeno latino nasleđe uticati na njen nastup na Stade de Fransu i kako joj je gledanje fudbala sa svojim meksičkim rođacima pomoglo da postigne gol: “Tako sam uzbuđena. Pre par sati sam bila nervozna, ali sada sam zaista uzbuđena. Pomislila sam ‘cela Evropa me gleda, volim što sam ovde.’ Želim da kažem da je nešto što volim kod fudbalskih navijača ta količina radosti, intenziteta i strasti, te energije koju osećate. Oduvek sam želela da idem na fudbalsku utakmicu”, rekla je pevačica.

“Moj otac je Meksikanac, a ja sam Latina, tako da je fudbal važan deo naše kulture i mi navijamo za Meksiko kad god da igra. U naš nastup unosimo tu istu radost i strast, a takođe i tu meksičku/kubansku kulturu. Ima mnogo boja i pokazaću odakle sam u ovom delu sveta. Fudbal mi je daleko omiljeni sport i oduvek sam želela da idem na utakmicu. To je jedini sport koji mogu da gledam i potpuno razumem šta se dešava. I to je jedini sport koji voli moja porodica”, zaključila je pevačica.

Pročitajte još  Famoza music chart #211 - Glasajte za sve omiljene pesme!

Fudbaleri Liverpula i Reala igraju finalni meč u Ligi šampiona. Dva trofejna evropska kluba igraju u Parizu jedan meč koji donosi titulu šampiona Evrope. Inače, utakmica se igra na stadionu “Francuska” u 21.00 čas, uz direktan prenos na RTS-u. Takođe, Camilin nastup možemo da gledamo večeras u prenosu Lige šampiona.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Latest posts by Anđela Lekić (see all)

Pročitajte još  Camila Cabello moli za oproštaj zbog rasističkog ponašanja!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.