Burna noć: Google izbacio Jina iz BTS-a!

BTS Army imao je tešku noć, a nakon što je neko primetio da kad na otkucate BTS ili “BTS Band Members” dobijate šest momaka, dok je Jin izostavljen! Kako Google baš nije Wikipedia gde je lako krivotvoriti nečiju biografiju makar na koji minut, mnogi su bili zabrinuti da se nešto zaista dešava.

Zapravo, ono što je bilo krajnje bizarno jeste da je Jin ostao naveden, ali pod svojim pravim imenom, za razliku od ostalih momaka. Sem toga navedeno je i da je on glumac po profesiji! Mnogi su odmah spojili dva i dva, i setili se da Jin kao najstariji mora prvi u vojsku, i to možda već godine! U slučaju da je on zaista dobio poziv i morao da se odazove, onda barem u teoriji zaista više i ne bi bio član BTS-a, jer kao vojnik nema pravo da se bavi dodatnim poslom, čak ni u slobodno vreme! Ipak, ako se to stvarno desilo, onda bi značilo ili da je to grupa i menadžment krio, ili da ga je vojska bukvalno odvela preko noći, a i jedan i drugi scenario ne deluju baš realno!

Pročitajte još  Istorijski momenat: BTS je prvi korejski bend koji je nastupio na stadionu u Americi!

Deo fandoma bio je ubeđen da je neko potplatio Google da uradi ovako nešto, ali drugi su imali razumnije objašnjenje. “Izgleda da su oni koji ne vole BTS odlučili da se udruže pa su prijavili Jina dovoljan broj puta da njegova slika bude uklonjena. Njegov profil sad kaže da je on glumac a da BTS ima šest članova. Javite se Googleu!” Mnogi su poslušali ove reči, i ovog jutra, Jin je ponovo naveden kao član BTS! Situacija je u ovom momentu i dalje krajnje bizarna, jer sad stoji da grupa ima osam članova, pošto je još uvek prisutan i spomenuti profil bez slike! Ipak, nema sumnje da će i to biti ispravljeno, a Google bi morao da više računa povede o zloupotrebama i lažnim prijavama!

Autor: Famoza.net 

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Najveći koncertni organizator nam je otkrio svoj k-pop plan za 2020. godinu!

2 thoughts on “Burna noć: Google izbacio Jina iz BTS-a!

  1. Ma izbacivali su i Jisso iz Blackpinka i Chena iz Exo-a i Jihyo iz Twice. Sve one "manje popularne"
    Google postaje sve gori i gori😐😐😐😐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.