Besni: BTS Army ne razume zašto MTV misli da njihovi idoli nisu ni do kolena Taylor i Ariani

MTV VMA je kao što znamo objavio ovogodišnje nominacije za svoju ovogodišnju dodelu, a Ariana Grande i Taylor Swift totalno dominiraju jer ih imaju po 10. Sa druge strane, BTS imaju četiri šanse da osvoje neki trofej, ali njihov fandom smatra da je to premalo za grupu koja obara rekorde i najpopularnija je na svetu.

BTS ima nominacije za najbolji duet, najbolji k-pop, art direction i koreografiju, što znači da su izostavljeni iz glavnih kategorija. Čak i novinari smatraju da je grupa oštećena. “Mislim da su potcenjeni. Mislim da i dalje imamo suviše uzak pogled na to šta čini uspešnog izvođača, jer se sve gleda na osnovu plasmana na top listi”, priča novinarka Lucy Ford, koja doduše i kaže da sebe smatra fanom.

“Ono što je danas glavno jeste ono što ljudi gledaju na internetu. Kad bismo to gledali, onda je BTS uspešniji od većine nominovanih na VMA. Zašto oni nisu makar nominovali video koji je oborio YouTube rekorde”, kaže ona, misleći na “Boy With Luv” koji ima najviše pregleda u prvih 24 časa od postavljanja. Ukratko, BTS nema toliko nominacija jer se MTV VMA ne rukovodi bilo čim drugim osim popularnošću pesama u Americi, a BTS singlovi ipak još uvek nisu na tom nivou. Sa druge strane, nesumnjivo je da su oni i u ovoj zemlji neverovatno popularni, pa izostanak više nominacija predstavlja iznenađenje. Ipak, i ovo je napredak u odnosu na ranije godine, a kako će grupa dugo ostati na okupu, biće prilike da dokažu svima koliko vrede!

Pročitajte još  Impresivno: Pogledajte kako izgleda pop-up izložba BTS-a u Koreji! (Video)

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Besni: BTS Army ne razume zašto MTV misli da njihovi idoli nisu ni do kolena Taylor i Ariani

  1. Draga famozo, zelim da vam se zahvalim za sve sto cinite za nas I za novosti koje pisete skoro svakog dana. ❤❤❤ Samo zelim da znam da li znate nesto vise sada kada je anketa zavrsena? Posto verujem da neki fanovi BTS-a iz srbije ne znaju za famozu I da kad bi BTS pristao da dodje da bi nas bilo vise nego sto nas je na anketi, ovo isto mislim I za ostale kpop grupe. Ne zelim samo da pomislite da ovo treba da bude nekakva uvreda, samo ja sam ARMY I mnogo zelim da BTS dodje u Beograd kao I svi ostali fanovi kpop grupa. Jos jednom hvala vam mnogo! ❤❤❤

  2. To je jedan od razloga. Drugi je taj što su napravili potpuno novu rubriku za Kpop koja ranije nije postojala samo da ne bi nominovali BTS za glavne nagrade jer znaju da će ih BTS pokupiti zbog fandoma. Eto, makar su nominovani u 4 kategorije, ali je stvarno nepravedno šta su uradili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.