Billie Eilish u epizodi Carpool Karaoke dokazala da je i dalje najveći Belieber!

Juče smo vam pripremili listu nekoliko detalja iz života Billie Eilish koje možda niste znali (listu pogledajte OVDE) i prva stvar koju smo pomenuli je da Billie ima mnogo popularnih prijatelja i da je Holivud pun zvezda koje joj se dive i žele duet sa njom, ali na listu nismo stavili da je Billie čitav život ogroman Belieber, jer je ta činjenica od samog početka bila poznata! Billie se ni danas ne stidi da priča o tome koliko voli ovog pevača.

Naime, jedan od omiljenih delova šoua komičara Jamesa Cordena svima je Carpool Karaoke, kraća epizoda u kojoj James vozika poznate u svom automobilu, gde oni pričaju, slušaju radio i pevaju hitove gošće. Na Jamesovom sedištu našla se konačno Billie Eilish, koja je spektakl otvorila pevajući svoj najveći hit “bad guy“! Billie je očigledno bila jako srećna i raspoložena, a vratila se i svojoj neonskoj frizuri iako je jedan period imala svoju prirodnu nijasnsu smeđe.

Osim “bad guy”, pevačica je sa Cordenom u duetu otpevala “all the good girls go to hell”, “ocean eyes” i “when the party’s over”, ali vrhunac događaja je bila Billieina priča o tome kako je 2018. upoznala Justina Biebera na Coachella festivalu! “Kad sam išla na Coachellu samo sam govorila ‘ne iznanđujte me sa Justinom Bieberom, ne bih mogla toliko da podnesem’, ne bih ja mogla da održim koncert a da on bude tu. Onda smo otišli da vidimo Arianu Grande i samo sam stajala tamo… I videla… Znam njegove pokrete, znam kako stoji, samo sam pogledala i stajao je tamo. Nije mi čak ni prilazio, samo je stajao tamo, tako blizu mene” priča Billie sa oduševljejem.

Pročitajte još  Kontroverzna reperka napada Billie Eilish: Zašto mi ne odgovaraš na poruke?

Billie je zatim dokazala da je i dalje najveći fan otpevavši delić pesme “Baby”, pa se latila i ukulelea da bi pokazala Jamesu kako da svira – sve u svemu, ne propustite ovaj video!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Latest posts by Valentina Krstić (see all)

Pročitajte još  Billie Eilish: Moj najgori dejt u životu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.