Bella mašta o vezi sa Dove ali Dove je to smešno!

Bella Thorne prethodnih meseci menja momke kao na traci a vrlo često priča o tome ko su devojke sa kojima bi rado bila u vezi. Činjenica da se Dove Cameron pre nekoliko dana poljubila sa jednom devojkom naterala ju je da ramišlja i o njoj!

Neko od obožavalaca je nakon tog Doveinog poljupca upitao glumicu i pevačicu da li bi bila u vezi sa Dove a onda je u razgovor uletela Bella koja je poručila, “Da, veruj mi. Razmišljala sam o tome”.

Interesantno, kasnije se oglasila i Dove Cameron koja je tvitovala, “Bahahaha, #moćan par”, što je verovatno potvrda da njen poljubac sa dugogodišnjom prijateljicom nije značio ništa i da nju za razliku od Belle interesuju samo momci.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Svi se vraćaju: Disney najavio "Descendants 3" za 2019. godinu!

7 thoughts on “Bella mašta o vezi sa Dove ali Dove je to smešno!

  1. Drago mi je da Dove nije biseksulka,nemam nista protiv njihNego samo Dove mi je dobra osoba i msm da ona ne bi mogla biti biseksualka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.