Bars and Melody šalju pozdrave za fandom u Hrvatskoj i zovu vas na koncert u Zagrebu 3. maja!

Fandom iz Hrvatske već neko vreme zna da će Zagreb 3. maja posetiti čuveni dvojac Bars and Melody, a momci su povodom toga snimili posebnu poruku, i ujedno se po prvi put obratili svima koji planiraju da dođu na taj koncert!

“Hej ljudi, mi smo Bars and Melody, i dolazimo u Hrvatsku vrlo, vrlo brzo. Imamo puno, puno fanova tamo koji žele da nas vide na koncertu. Želimo da vam se zahvalimo za svu podršku, ali idemo na turneju sledeće godine. Ako imate neka pitanja vezana za turneju, novu muziku ili bilo šta drugo, bilo šta drugo, javite se OK magazinu i Famozi. Hvala što nas podržavate i dođite na našu turneju”, rekli su oni.

Dakle, momci vas očekuju, baš kao što i očekuju pitanja za intervju! Baš kao i naše kolege iz OK magazina, i Famoza će raditi intervju sa momcima, s tim što će on u našem slučaju biti u video formi! Naravno, vi ćete imati priliku da postavljate pitanja, a konkurs će početi za nekoliko dana, tako da počnite da razmišljate šta biste ih pitali!

Bars and Melody u ovom momentu važe za jedne od najvećih mladih zvezda Evrope, sa ogromnim fandomom i nastupima pred desetinama hiljada ljudi i rasprodatim arenama. Oni iza sebe imaju već tri vrlo uspešna albuma i dva mini albuma, ali seriju hitova od kojih je “Hopeful” došao i do petog mesta britanske top liste. Momke možete pronaći i na društvenim mrežama, na linkovima ispod.

Pročitajte još  Bit razbija: Bars and Melody predstavili spot i pesmu "Love To See Me Fail"

YT: https://www.youtube.com/channel/UC3kYuVXmzxkJ5vtz2XP_6sw
Homepage: http://www.barsandmelody.tv/
Instagram: https://www.instagram.com/barsandmelody/
Facebook: https://www.facebook.com/barsandmelody/

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Bars and Melody šalju pozdrave za fandom u Hrvatskoj i zovu vas na koncert u Zagrebu 3. maja!

  1. Šteta što necu moci doci za sto 5. maja imam firmu/krizmu😟
    I usput je mozemo postavljati pitanja tu?😂☺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.