Famozi potvrđeno, biće meet and greeta sa Bars and Melody, ali i još koncerata u regionu!

Lagano stižu informacije o nastupu tandema Bars and Melody koji će početkom maja imati koncerte u Zagrebu i Beogradu, a u pitanju se dobre vesti jer znamo da se osim nastupa planira i meet and greet sa njima!

Kako smo saznali iz razgovara sa BAM timom, meet and greeta će sigurno biti, a trenutno se osmišljava kako će on izgledati. Ono što je sigurno jeste da će Famoza deliti nekoliko m&g ulaznica kad za to dođe vreme. što se tiče promotivnih aktivnosti, momci usled zgusnutog rasporeda verovatno neće imati mnogo vremena za tako nešto, ali možete očekivati naš intervju sa njima uživo!

Ono što smo još saznali jeste da se ovih dana intenzivno pregovara o dolasku BAM u još dve ili čak tri zemlje bivše Jugoslavije, ali ništa više od toga ne smemo da otkrivamo u ovom momentu. Mi pomažemo da se to desi koliko god možemo, a rezultati će biti poznati već narednih dana!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Bars and Melody

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Potvrđeno: Bars and Melody u maju u Hrvatskoj, u novembru u Srbiji!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.