Ariana Grande objasnila svom vereniku: Kad se oženiš sa mnom, oženio si se i sa svim Arianatorima!

Često ponavljamo koliko je Ariana Grande vezana za svoj veliki fandom, a ona sama je nedavno pričala kako stalno govori o njima u krugu porodice i bliskih prijatelja, do te mere da se svi pitaju je li sve u redu sa njom. Na isto mora da se navikava i njen verenik, Pete Davidson!

Neko iz fandoma je tako napisao na Twitteru, “Nadam se da on zna da se u stvari ženi svima nama”, a Ari je to primetila i odgovorila, “Hahahaha, ja sam mu to već objasnila!” Kako mediji danas pišu, Ari od svoje petnaeste godine sanja venčanje kao iz bajke. “Od svojih tinejdžerskih dana, uvek je pričala o zimskom venčanju jer se njoj to jako dopada.

Par je inače veridbu proslavio u Diznilendu, a kamere su zabeležile kako se voze rolerkosterom, s tim što su prisutni bili i njena mama i brat! Ari ovih dana ima mnogo planova – već u četvrtak stiže njen prvi duet sa Nicki Minaj, a drugi je na programu već naredne srede!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Radio Disney Music Awards: Selena pevačica godine, Harmonizeri najbolji fandom!

3 thoughts on “Ariana Grande objasnila svom vereniku: Kad se oženiš sa mnom, oženio si se i sa svim Arianatorima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.