Anin blog: Svatko ima svoju strast!

Pozdrav svima!Ovdje Ana s novim blogom.Ovoga puta pišem na temu toga da svatko ima neku svoju strast, neki talent i dar.

Ja, na primjer, treniram rukomet. Pronašla sam se u tom sportu, i ispunjena sam srećom kada ga igram.Dok moja najbolja prijateljica trenira nogomet.Meni je nezamislivo trenirati takav sport jer jednostavno nisam stvorena za njega. Mojoj najboljoj prijateljici nezamislivo je trenirati rukomet jer jednostavno taj sport nije za nju.Ono što pokušavam reći,je,da nismo svi dobri u svačemu,no postoji barem jeedna stvar za koju smo “stvoreni.”Netko pleše balet, netko svira violinu,netko trenira odbojku,netko ide na strane jezike,netko pjeva, netko kuha…Meni ništa od toga ne pristaje.Meni pristaje moj rukomet.Kao,što vama možda ne pristaje rukomet,nego jedna od navedenih stvari.

Često ljudi smatraju sebe bezvrijednima.Jer,su probali svirati klavir,a ne ide im.Pa su onda probali trenirati tenis,no ne znaju kako su uopće pomislili da im taj sport može ići.I tako u nedogled,dok nisu našli nešto što im pristaje.To je njihova strast.To je njihov dar i talent.Nisu mogli niti pomisliti da će naći nešto što ih ispunjava,ali su to pronašli.Jer svatko to ima u sebi.Nešto čime je nadaren…I nemojte ni pomisliti da prestanete tražiti,jer će te jednoga dana svoju strast naći.To je moja poruka.Netko tko čita ovo ima svoju strast,dok se netko pita gdje li je ona,postoji li uopće.

-Nije svatko u svemu dobar. Nadam se da vam se svidio moj blog!Bila sam malo više uum,kako da se izrazim…Čudnija u ovome blogu jer je posvećen veoma ozbiljnoj temi. Me in comments;@ancieexarii Pitaj i skitaj;uvijek ću odgovoriti! Pozdrav do idućeg bloga! Volim vas❤❤❤

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Anin blog: Svatko ima svoju strast!

  1. Mnogo lep blog,jako mi se svidja!! A vidim obe imamo istu strast,koju poziciju igras? 😇❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.