Anđela nam šalje kviz o Macklemoreu!

Hej Famozo, opet ja, Anđela. Do sada sam vam poslala jedan kviz koji ste objavili i bio je o Ariani Grande. Ovaj put vam šaljem kviz o malo manje popularnom pevaču po imenu Benu Haggertyju poznatom kao Macklemore.

On mi je jedan od dražih pevača i primetila sam da nema kvizova o njemu.Molim vas da ga objavite jer bih htela da ovaj super pevač postane više popularan jer ima prelep glas i veoma poučne i neke veoma smešne pesme. 🙂

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sigurno novi hit: Why Don’t We snimili pesmu i spot sa Macklemoreom, „I Don't Belong In This Club“!

One thought on “Anđela nam šalje kviz o Macklemoreu!

  1. 3/10 Correct answers!
    Možda si cuo-la za njega ili ti danas ide nagađanje.Poslušaj neke njegove pesme i obrati pažnju na tekst.Preporučujem ' drug dealer ' govori o groznom svakodnevnom životu nekih ( ne svih naravno ) ljudi. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.