Mihajlov blog: Pobedi nesigurnost uz devet lakih trikova

Zdravo svima! Dobro došli nazad na moj blog. Nadam se da ste lepo zavšli ovo polugodište i lepo provedite ovaj predstojeći raspust . Svi ponekad želimo biti siugrni u sebe i da hodamo uzdignutim glavama kud god idemo i da o sebi uvek mislimo najbolje . Da li se ikad trudimo da se promenimo? ili smo samo uplašeni i ne sigurni u sami sebe ? Zato sam za današnji post pripremio nekoliko lakih trikova i saveta koji su meni lično pomogli da budete sigurni u sebe i da svaki strah pobedite .

1. BUDITE DRUGAČIJI
Probajte jednom da bude drugačiji dok idete negde ulicom . Nasmejte se ljudima koje vidjate dok idete negde . Videćete da ćete se lepo osećati iako će stranci misliti da ste čudni ali oni vas ne poznaju i baš vas briga za njihovo mišljenje .

2. ZABORAVI NA PROŠLOST
Loše ili blamirajuće stvari koje su ti se desile jednostavno ih izbriši iz života i fokusiraj se na sadašnjost i kreni dalje . Ponekad ako ti nekad padne nešto čega ste osramotili ili ponizili jednostvano ih vratite tamo gde im pripada u prošlost i zapamtite da vaš život ne određuje budućnost kamoli i sadašnjost neke stvari koje su se pre desile .

3.NAĐITE NOVOG PRIJATELJA
Uvek možete sebi postaviti zadatak . Na primer probajte naći novog druga ili drugaricu koju stalno srećete u školi ili u komšiluku s kojim nikad niste popričali do sada. Pokšajte da budete društvena osoba i videćete kako je lep osećaj steći novog prijatelja.

4. MISLI NA POZITIVNO
Ponekad je dobro biti pozitivan i misliti pozitivno ali i ako se ponašate pozitivno neka nimalo mesta negativnosti . Pre svega lepo ćes osećati i biti motivisani za lepe i zabavne stvari koje nadolaze.

5.IZBACI NEGATIVCE
Gde god se okrenemo uvek će nas okruživati mrzovoljni i negativni ljudi. Svaki negativac se druži sa negativcem ali ako mislite da je tvoje društvo negativno i ne osećate se prijatnim , potražite vesele , raspolože ljude kako bi rekla poslovica jedna s kim si , takav si !

6. ZABORAVI NA REČ “NE MOGU″
Vreme je da reč NE MOGU izbacite iz rečnika jer vam samo pokazuje da lako odustajete od svega . Budite sebi podrška i nikad ne izgovarajte negativne reči sebi jer sve prepreke mogu da se podebe .

7. POKLANJAJ
Nešto zbog čega ćete se lepo osećati. Obradujte svoje prijatelje , porodicu ili čak svog komšiju. Male sentimentalne stvari će ga obraditi i osećaćete se lepo i srećno i možeš slobodno samom sebi reći BRAVO

8. VOLONTIRAJ
Nekome jako znači kada za njega podelite malo vremena i osećate se veoma zahvalno i doprinećete toj organizaciji i svakako ćete biti srećni i zadovolji .

9. BAJ, BAJ INTERNET
Šta mislite da jedan odmorite se od internt sveta svakog dana po nekoliko sati dnevno. Učiniće više stvari i ojačati samopouzdanje i malo odmoriti od virtualnosti

Zdravo Famozo moje ime je Mihajlo i vec dugo vreme imam blog i tu mozete naci originalne teme , recenzije raznih knjiga koje procitam ali i tagove . Nadam se da ce vasim citaocima dopasti ovaj post . Pozdrav !!!
Moj blog: https://booksdiar.blogspot.rs/

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Mihajlov blog: Pobedi nesigurnost uz devet lakih trikova

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.