Anastasija nam šalje megakviz o Ariani Grande!

Zdravo! Već sam pravila nekoliko kvizova i dobila sam inspiraciju da napravim prvi kviz o Ariani Grande. Nadam se da vam se svima sviđe i da će ga Famoza objaviti, a možete u komentare pisati o kome želite sledeći kviz i ja ću ga napraviti. Pozdrav, Anastasija! ♥

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Ariana Grande na meti, optužena da je ukrala jedan od svojih najvećih hitova!

20 thoughts on “Anastasija nam šalje megakviz o Ariani Grande!

 1. Ariana ne peva Meet me sa camillom to su napravili njihovi fanovi…Let me love you je njena pesma kviz ti nije tacan!

 2. Kutiju punu njenih proizvoda?Pa Kylini proizvodi su njeni,ti si stavils da je tacno nista od ponudjenog
  Meet me su napravili Arianatori
  Ona peva Let me love you,samo sto njena verzija nije na Youtube-u
  Uma dosta gresaka kviz

 3. boze kako idiotski…..u lyrics videima se gotovo nikad ne pojavljuje pevac, uradjen je spot…. Jer je pevac u njemu…..

 4. peva sve pesme, nigde ne stoji ko je autor lmly tako da je peva. I molim vas kada sastavljate kvizove sastavite ih TACNO!!

 5. Kviz je prepun gresaka. Roditelji su joj se razveli kada je imala 8, a ne 9 God. Ona peva LMYL. Me maš pravo sebe zvati Arianatorkom ako ne znaš njene pesme.

 6. – ja sam se iznervirala kada sam videla koliko ima netačnih stvari . Stvarno ne mogu da radim ovaj kviz 🙁

 7. Znam da sam pogrešila za parfeme, ali sam ispravila. Za pesmu sam objasnila da je bila zamka, pesmu Meet Me je Camila postovala na svom YT kanalu , znači nije fake. I pošto se ne zna tačan datum razvoda Arinih roditelja već samo godina (2002.) , a Ari je ’93 godište računa se da je imala 9 godina.

  l

  1. Ima još grešaka,to nije ni pola što si ti objasnila.Zamka?Pa u kvizovima nema zamka!Ili nauči da valjano praviš kvizove ili kad vidim ime Anastasija neću da ih radim.I ti sebe zoveš Arianatorka?Sramota!Nemoj da se ljutiš ali zaista trebaš poraditi na kvizovima…

 8. Na pola sam stala.Kviz je pun grešaka i nimalo dobar.Smučilo mi se na pola puta kad sam ga radila.Ariana peva Let Me Love You,Roditelji su joj se razveli kad je imala 8 godina…imala sam 3-4 greške zbog ne tačnog kviza a ima milion grešaka pa nisam ni mogla više da radim kviz.Anastasija ili obriši kviz ili ga uredi pošto niko od nas neće ne tačan kviz.Bolje ga izbriši.Ovo je moram da priznam najgori kviz o Ariani.Nemoj da se ljutiš.Sledeći kviz o Mariji Žeželj ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.