Amerisa, Mediha i Iman nam šalju kviz o seriji “The Thundermans”!

Pozdrav! Šaljemo vam kviz o poznatoj Nickelodeon seriji “The Thundermans” Nadam se da ćete ga objaviti i da će vam se svidjeti.
By:Amerisa,Mediha,Iman 😘😘

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

10 thoughts on “Amerisa, Mediha i Iman nam šalju kviz o seriji “The Thundermans”!

 1. Po mom misljenju kviz je dosadan.Svako pitanje je koliko je visok/a,koliko ima godina,kad je rodjen i slicno.Pitanja su mogla biti mnogo zanimljivija.

 2. 5/15 Točni odgovori!
  Tek si pocela da pratis!!
  Znam dosta o seriji,ali ne o pravim glumcima.

 3. 15/15 Točni odgovori!
  Znas sve o njima.Bravo samo tako nastavi.
  P.S Pisite nam u komentarima teme za slijedeci kviz.
  Kira ti salje poljubac!!

 4. 13/15
  Znas sve o njima.Bravo samo tako nastavi.
  P.S Pisite nam u komentarima teme za slijedeci kviz.
  Kira ti salje poljubac!!

  Kviz je super, ali je po meni trebao da se zove "Koliko dobro poznajes likove iz serije the thunermans"…

 5. Ovo nije kviz oi seriji nego kviz o glumcima iz serije, naučite razliku pobogu. Kviz mi se ne dopada iz više razloga. Prvo to što uopšte nema nekih zanimljivih pitanja o seriji ili informacija, sve se svodi na kad je ko rođen, koliko ima godina i sve to. Drugo, nema nikakvog smisla pitati koliko ko ima godina, koliko je visok i ostlao jer će se sve to posle nekog vremena promeniti.

 6. 6/15 Točni odgovori!
  Tek si pocela da pratis!!
  Po mojem mišljenju kviz nije nekako vezan puno za seriju, jer su pitanja o njihovom životu pa ste mogli drugačije nazvati kviz, oprosti ali mi ga je bilo dosadno rješavati

 7. Ja znam sve o seriji bukvalno svaku epizodu,a kviz 6/15.Za[to?Jer to nije kviz o seriji nego o glumcima,a i pitanja su te[ka i bez uvrede dosadna.

 8. Pa koliko poznajete likove iz serije thundermans ne govori se o maxu ili phoebe u seriji vec stvarnom zivotu i vasi su komentari glupi zasto ne procitate naslov

 9. Svi ovi sto su komentarisali ove gluposti neka procitaju naziv kviza nije mi jasno kako mogu biti tako maloumni kviz je super

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.