Ally Brooke (Fifth Harmony) napisala knjigu i otkrila: Bila sam alkoholičar zbog benda, planirali smo da nađemo zamenu za Camilu

Ally Brooke je najpoznatija kao bivša članica benda Fifth Harmony koji je rušio rekorde i bio ekstremno popularan, ali izgleda da ni to nije garancija za uspeh, jer o Ally i Dinah Jane skoro da ništa ne čujemo već duže vreme. Lauren Jauregui radi na odličnoj muzici ali i dalje ne doživljava kvalitetnu promociju u medijima, Normani je tu nešto bolja, dok je Camila Cabello jedina od njih potpuno afirmisani solo muzičar. Od čega to zavisi procenite sami, ali Ally se sad osim muzike okrenula i pisanju, pa je njena knjiga otkrila velike istine o stanju u bendu!

Naime, Allyina knjiga je više pruručnik i nosi naziv “Finding Your Harmony: Dream Big, Have Faith and Achieve More Than You Can Imagine”. Ovaj naziv bi trebalo da vas motiviše da je čitate da biste naučili nešto o uspehu, ali je Ally ispričala dosta istina i o teškim trenucima koje je imala u Fifth Harmonyju.

“Bila sam usamljena, nisam imala sopstvene stihove, nisu mi dozvoljavali da budem ono što jesam. Za fanove sam bila kao sunce i zbog njih sam uvek morala da se smejem u javnosti. Ali ubrzo se ceo svet srušio u mojoj glavi, slika o savršenosti počela je da me guši” iskreno govori Ally u knjizi.

“Osećala sam se tako usamljeno da ne mogu da pričam ni sa kim. Da sam samo još jedno piće popila jedne večeri, završila bih u bolnici. Došao je naš menadžer za turneju i spasio me, rekao mi je da je Bog veći od svih problema i da će me Bog vratiti na pravi put. Bio je u pravu” zaključila je Ally.

Pročitajte još  Famoza music chart #42 - glasajte za pet omiljenih pesama jednom dnevno!

Kako prenosi Daily Mail, Ally je priznala i da je tim 5H razmišljao da nađe zamenu za Camilu Cabello kad je ona napustila bend. “Tad je bilo dosta ideja u opticaju, pričali smo o zameni, ali smo shvatile da nas četiri imamo istoriju i da treba same da nastavimo dalje, da bi bilo prečudno tad samo ubaciti nekog” priznaje Ally! Bend svakako, nažalost, i nije mnogo potrajao.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ally Brooke

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.