Ally Brooke (Fifth Harmony) napisala knjigu i otkrila: Bila sam alkoholičar zbog benda, planirali smo da nađemo zamenu za Camilu

Ally Brooke je najpoznatija kao bivša članica benda Fifth Harmony koji je rušio rekorde i bio ekstremno popularan, ali izgleda da ni to nije garancija za uspeh, jer o Ally i Dinah Jane skoro da ništa ne čujemo već duže vreme. Lauren Jauregui radi na odličnoj muzici ali i dalje ne doživljava kvalitetnu promociju u medijima, Normani je tu nešto bolja, dok je Camila Cabello jedina od njih potpuno afirmisani solo muzičar. Od čega to zavisi procenite sami, ali Ally se sad osim muzike okrenula i pisanju, pa je njena knjiga otkrila velike istine o stanju u bendu!

Naime, Allyina knjiga je više pruručnik i nosi naziv „Finding Your Harmony: Dream Big, Have Faith and Achieve More Than You Can Imagine“. Ovaj naziv bi trebalo da vas motiviše da je čitate da biste naučili nešto o uspehu, ali je Ally ispričala dosta istina i o teškim trenucima koje je imala u Fifth Harmonyju.

„Bila sam usamljena, nisam imala sopstvene stihove, nisu mi dozvoljavali da budem ono što jesam. Za fanove sam bila kao sunce i zbog njih sam uvek morala da se smejem u javnosti. Ali ubrzo se ceo svet srušio u mojoj glavi, slika o savršenosti počela je da me guši“ iskreno govori Ally u knjizi.

„Osećala sam se tako usamljeno da ne mogu da pričam ni sa kim. Da sam samo još jedno piće popila jedne večeri, završila bih u bolnici. Došao je naš menadžer za turneju i spasio me, rekao mi je da je Bog veći od svih problema i da će me Bog vratiti na pravi put. Bio je u pravu“ zaključila je Ally.

Pročitajte još  Normani Kordei: Biće pomalo strašno biti solista nakon Fifth Harmonyja!

Kako prenosi Daily Mail, Ally je priznala i da je tim 5H razmišljao da nađe zamenu za Camilu Cabello kad je ona napustila bend. „Tad je bilo dosta ideja u opticaju, pričali smo o zameni, ali smo shvatile da nas četiri imamo istoriju i da treba same da nastavimo dalje, da bi bilo prečudno tad samo ubaciti nekog“ priznaje Ally! Bend svakako, nažalost, i nije mnogo potrajao.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ally Brooke

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Kao 1D: I Fifth Harmony nastupaju s jednom članicom manje!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.