Albinina evrovizijska pesma “Tick-Tock” dobila dens remiks izdanje!

Hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu ne prestaje da privlači pažnju, pa su do sada, osim njene numere, pohvaljeni i nastup i koreografija, kao i njena celokupna pojava. Albina će prve večeri izvesti „Tick-Tock“, a pesma ovom prilikom stiže i u remix izdanju.

Za ovu novu verziju zadužena je bila Stefy  De  Cicco. Reč je o dance/electronic senzaciji čiji su rad podržali David  GuettaTiësto i Laidback  Luke, a  njen  singl „Fiesta” našao se u Netflixovoj seriji „On My Block”. Time se Albina pridružila impresivnoj listi izvođača koji su ostvarili saradnju sa Stefy, među kojima je i Martin Jensen, DJ i producent čiji su hitovi do danas ostvarili stotine miliona streamova i  koji  je  sa  Stefy De  Cicco sarađivao na singlu „Day’N’Nite“, čiji Spotify streamovi premašuju 48 miliona.

Nakon održavanja Dore, moj tim i ja odlučili smo da se poigramo sa aranžmanom pesme za izvedbe tokom raznih gostovanja u koje smo želeli da uključimo žive instrumente, tako je nastala i vintage verzija. Ubrzo smo došli na ideju kako bi bilo lepo da uz izvornu verziju i već navedene akustične, snimljene uživo, publika može da čuje „Tick-Tock“ u još jednom obliku, koji bi svojom energijom bio bliži studijskom snimku. Kontaktirali smo Stefy De Cicco sa upitom za remix i na moje oduševljenje dobili potvrdan odgovor! Nadam se da će se publici svideti koliko i meni”, otkrila je Albina.

Pročitajte još  Ne propustite: Hurricane večeras nastupaju na Evroviziji, prošlo polufinale probudilo kontroverze oko hrvatske predstavnice!

Albina će sa originalnom numerom „Tick-Tock“ nastupiti 18. maja pod rednim brojem 10.

FOTO: Borna Hržina

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.