Albinina evrovizijska pesma “Tick-Tock” dobila dens remiks izdanje!

Hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu ne prestaje da privlači pažnju, pa su do sada, osim njene numere, pohvaljeni i nastup i koreografija, kao i njena celokupna pojava. Albina će prve večeri izvesti „Tick-Tock“, a pesma ovom prilikom stiže i u remix izdanju.

Za ovu novu verziju zadužena je bila Stefy  De  Cicco. Reč je o dance/electronic senzaciji čiji su rad podržali David  GuettaTiësto i Laidback  Luke, a  njen  singl „Fiesta” našao se u Netflixovoj seriji „On My Block”. Time se Albina pridružila impresivnoj listi izvođača koji su ostvarili saradnju sa Stefy, među kojima je i Martin Jensen, DJ i producent čiji su hitovi do danas ostvarili stotine miliona streamova i  koji  je  sa  Stefy De  Cicco sarađivao na singlu „Day’N’Nite“, čiji Spotify streamovi premašuju 48 miliona.

Nakon održavanja Dore, moj tim i ja odlučili smo da se poigramo sa aranžmanom pesme za izvedbe tokom raznih gostovanja u koje smo želeli da uključimo žive instrumente, tako je nastala i vintage verzija. Ubrzo smo došli na ideju kako bi bilo lepo da uz izvornu verziju i već navedene akustične, snimljene uživo, publika može da čuje „Tick-Tock“ u još jednom obliku, koji bi svojom energijom bio bliži studijskom snimku. Kontaktirali smo Stefy De Cicco sa upitom za remix i na moje oduševljenje dobili potvrdan odgovor! Nadam se da će se publici svideti koliko i meni”, otkrila je Albina.

Pročitajte još  Ne propustite: Hurricane večeras nastupaju na Evroviziji, prošlo polufinale probudilo kontroverze oko hrvatske predstavnice!

Albina će sa originalnom numerom „Tick-Tock“ nastupiti 18. maja pod rednim brojem 10.

FOTO: Borna Hržina

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.