BTS otkriva: Kako izgleda situacija kad se nas sedmorica ne slažemo oko teksta, koreografije…I bendovi od tri osobe se često raspadaju jer vlada nerazumevanje i nekad smo prosto previše različiti da bismo zajedno nešto radili – BTS nema problem sa tim!

Iako je BTS ogroman bend i sastoji se od sedam momaka, sva sedmorica učestvuju u svakom projektu i svačije mišljenje se uvek sasluša, kako priča J-Hope. „Jako smo otvoreni sa našim timom. Tako da ako mislimo da nešto nije u redu, otvoreno ćemo to reći i promeniti stvari. Tako je i sa koreografijom, kada neko od nas misli da je fizički prenaporna, uvek je izmenimo“ objašnjava on.

Suga kaže i da svaki pojedinac benda ima pravo da kaže svoje mišljenje i da je jednakost kod njih jako bitna! „Imamo razumevanja jedni za druge i slušamo šta kažu drugi članovi benda i rado menjamo stvari ako oni imaju nešto protiv. Ako neko ukaže na problem, niko mu neće reći ’zašto?’ već ćemo se fokusirati na to da popravimo stvari“ priča Suga – ako je ovo prava istina, onda je ona ključ uspeha ovog benda!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Izlazi u petak: BTS objavio omot i spisak pesama na novom albumu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.