Shawn Mendes žali zbog intervjua za Rolling Stone: Izvrtali su moje reči!

Shawn Mendes dao je intervju za magazin Rolling Stone o kome se danas mnogo priča, ali mladi muzičar istovremeno nije krio da mu se baš i ne sviđa kako je tekst ispao, jer su neke stvari prenešene na loš način.

Shawn se najviše osvrnuo na to što je otprilike predstavljen kao osoba prepuna problema i nesigurnosti, a bez osvrta na ono pozitivno što se dešava. “Naravno da imam nesigurnosti i muke, ali to je samo deo mene”, napisao je Shawn na Twitteru. “Nekad se pozitivna strana priča ne kaže u celosti, a voleo bih da se to desilo ovde. Volim ovo što radim i volim vas puno”.

Naravno, sve priče oko toga koliko mu smetaju navodi da je gej, kao i da je bio u vezi sa Hailey Baldwin su istinite, baš kao i ono što je izazvalo dosta bure, a to je da se on protiv psihičkih problema bori koristeći drogu marihuanu, a nju koristi i kad mu treba inspiracija za pisanje pesama. No, poenta idola nije da su oni bezgrešni i da ih treba slepo slediti. Od njih treba da usvajamo pozitivne stvari, a da učimo i na njihovim greškama kad rade nešto loše. Ono što je na vama jeste da umete da prepoznate šta je to dobro, a šta loše.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Zadovoljavate li uslov? Shawn Mendes objašnjava šta ga najviše privlači nekoj devojci, tvrdi da nije sa Hailey!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Shawn Mendes žali zbog intervjua za Rolling Stone: Izvrtali su moje reči!

  1. Uopšte nije lepo ono što su uradili. Verujem da je Shawn vrlo dobra osoba bio on nesiguran ili siguran u sebe , bio gej ili ne

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.