Sunčicin blog: Mojih 20 omiljenih pesama Taylor Swift!

Ćaos, ponovo! Sunčica je i tu sam sa svojim 51. blogom po redu. Evo još jedne liste mojih najdražih pesama, ovoga puta su to pesme Taylor Swift. Naravno, kao i doslovno sve svoje blogove, i ovaj ću započeti sa nekoliko uvodnih reči a potom krećemo i sa samom temom ovog bloga, kao i uvek.

Za Taylor se iskreno ne sećam kada sam tačno saznala, samo znam da je bilo baš, baš davno. Mislim da je stvarno veoma talentovana i da su joj pesme fantastične i nadam se da ću biti u prilici da još neki blog posvetim upravo njoj, no sada to nije tema tako, da o tom potom. Što se ove liste tiče, već ste mogli da pretpostavite, ali 20 pesama je pred vama i nisam ih ređala ni po kakvom redosledu već sam ih samo nasumično nabrajala. Toliko što se tiče ovog uvodnog dela. Pa hajde sada konačno da krenemo sa temom ovog bloga.

Delicate

Krećemo sa jednim od njenih najnovijih singlova. U pitanju je jedna baš nežna i nekako ,,dreamy” pesma.

22

Prava ,,party” pesma i ujedno jedna od pesama kojima sam počela više da slušam Taylorine pesme.

Call It What You Want

Predivna pesma koja je, inače, promo singl sa njenog najnovijeg albuma ,,Reputation” koji je izašao krajem prethodne godine.

Out Of The Woods

Ova pesma ima nešto brži ritam a nalazi se u okviru singlova sa albuma ,,1989″ koji je izašao još 2014. godine.

End Game

Trenutno jedna od njenih pesama koje najviše slušam. Inače, ovo je saradnja sa Ed Sheeran-om i reperom Future a čini mi se i jedini duet na njenom najnovijem albumu.

Look What You Made Me Do

Definitivno jedna od pesama koje su obeležile prethodnu godinu. Verovatno ste čuli makar i neki njen deo već jedno 100 puta, ali svakako, jedna super pesma.

I Don’t Wanna Live Forever

Ova pesma je izašla još početkom 2017. godine (čini se kao da je juče bilo…) a u pitanju je saradnja sa Zaynom.

Everything Has Changed

Evo još jedne saradnje sa Ed Sheeranom, koja je izašla još 2013. godine. Bilo kako bilo, još jedna odlična pesma.

Wildest Dreams

Jedna veoma emotivna pesma koju izvodi Taylor i koja je izašla pre nešto više od 3 godine sada.

Shake It Off

Vodeći singl sa njenog petog studijskog albuma i jedna jako zanimljiva i veoma brza pesma, svakako.

…Ready For It?

Osvežavajuća pesma Taylor koja je izašla nešto malo kasnije nakon pesme ,,Look What You Made Me Do”. Super pesma, zaista.

New Romantics

Fantastična pesma Taylor čiji je spot zapravo mešavina snimaka sa koncerta tokom jedne od njenih turneja.

Safe & Sound

Ako ste ljubitelji filmova ,,The Hunger Games” sigurna sam da vam je ova pesma dobro poznata a svakako radi se o jednoj prelepoj pesmi.

I Knew You Were Trouble

Za ovu pesmu sam saznala skroz slučajno ali je, po mom mišljenju, stvarno fenomenalna pesma.

Pročitajte još  Počinje glasanje za Fandom godine na Famoza fandom awardsu!

We Are Never Getting Back Together

Preslatka pesma Taylor i takođe jedna malo starija pesma u odnosu na neke od prethodnih, a izašla je još 2012. godine. Inače, ovo je prva Taylorina pesma koja je došla do prvog mesta na Billboardovoj Hot 100 listi.

You Belong With Me

Prva pesma od Taylor koju sam ikada čula. Izašla je pre više od 9 i po godina, neverovatno kako vreme leti, stvarno. Predivna pesma.

Blank Space

Još jedna super pesma Taylor a po mom mišljenju, možda najupečatljiviji deo je ,,Darling I’m a nightmare dressed like a daydream”.

Gorgeous

Ova pesma ima neki totalno sladunjav ritam a pritom je stvarno interesantna i baš simpatična pesma.

Bad Blood

Evo jedne od pesama koje volim da opisujem kao one koje nekako čine da se osećate baš moćno.

Style

I za kraj ovog bloga, nešto sporija ali svakako fenomenalna pesma Taylor, a inače u spotu je Dominic Sherwood koji tumači lik Jace-a u seriji ,,Shadowhunters”. Svakako, odlična pesma je u pitanju.

I to bi bilo sve što se tiče mog 51. bloga, nadam se da vam se dopao. Očekujte od mene vrlo brzo novi blog. Nadam se da vam je bilo interesantno za čitanje i da ste podstaknuti bar malo da poslušate neku od ovih pesama (ako već niste). Koje su vaše omiljene pesme Taylor Swift? Napišite u komentarima. Puno pozdrava, Sunčica.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Sunčicin blog: Mojih 20 omiljenih pesama Taylor Swift!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.