Zauvek ekipa: Emma Watson hvali seriju kolege sa snimanja Harryja Pottera!

Od prvog Harry Potter filma prošlo je skoro 20 godina, a Emma Watson i Tom Felton ostali su najbolji prijatelji sve vreme!

Tom Felton će za tri dana ponovo biti na malim ekranima jer će tad krenuti njegova nova serija „Origin“, a Emma je tom prilikom na Twitteru objavila njihovu zajedničku fotku! „Tomova serija ’Origin’ stiže 14. novembra. Čestitam, dragi prijatelju“ napisala je ona, objavivši i video iz 1999. godine kada su ona i Tom vozili skejt zajedno!

Divno je znati da se njih dvoje i dalje čuju i hvale rad jedno drugog, a oni nisu jedini koji čuvaju sećanje na Harryja Pottera – Tom je sreo i kolegu Matthewa Lewisa u Los Anđelesu kada je na Instagramu objavio fotku sa njim i obradovao fanove, a Ruper Grint, Bonnie Wright i James Phelps su jednom uhvaćeni na večeri sa Tomom!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Emma Watson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Teen Choice Awards: Harry Styles i Ariana Grande kralj i kraljica večeri!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Zauvek ekipa: Emma Watson hvali seriju kolege sa snimanja Harryja Pottera!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.