Pobeda prave muzike: Marcus i Martinus sa Jasonom Derulom održali koncert za pamćenje!

Mladi u Srbiji često su optuživali da slušaju samo domaće folk zvezde, ali koncert Jasona Derula uz podršku Marcusa i Martinusa bio je potvrda da oni itekako vole pravu, kvalitetnu muziku i da su ovakvi koncerti ono što nam je potrebno.

Marcus i Martinus za mnoge su bili zvezde dana. Bilo je to jasno jer je fanpit bio prepun dobrano pre njihovog nastupa koji je počeo tačno po planu, u 20.15h! Količina buke bila je neverovatna, a lako je bilo utvrditi da je MMera bilo barem duplo više nego na njihovom koncertu u martu! Momci su izveli svoj standardni set na ovoj turneji koji uključuje sve od “Remind Me” do “One Flight Away” i “Make You Believe In Love” pa do “Invited”.

Skoro nam je neverovatno koliko momci imaju energije da trče po sceni, plešu i pevaju! Nekako nam je ipak najimpresivnije kad izvode zahtevne koreografije, rame uz rame sa svojim timom. Još nešto, MM vas jako, jako poštuju! Svaki poklon koji bacite na binu oni pažljivo pokupe, a kad je na sceni završila i zastava Srbije, neko od njih dvojice ju je pažljivo pokupio, mahao njome i onda odložio, tretirajući ovaj državni simbol na pravi način! I još nešto – posle svake pesme se čulo “Hvala” na našem jeziku, čisto da se uverite da znaju gde su i da pamte stvari koje smo ih učili!

Jason je na scenu izašao oko 21.30, a kao za pravu zvezdu, njegova scena izgledala je vrlo impresivno, uz sjajno osvetljenje, velike displeje i istureni deo bine koji je samo on koristio. Jason je dobar momak, peva o lepim stvarima poput ljubavi, ali ima i skroz otkačenih numera kao što je “Swalla”. I tako, nizao se hit za hitom, Jason nije skidao osmeh sa lica, pričao je sa publikom, izveo i jednu devojku na scenu, zabavljao nas svojim ludim modnim kombinacijama… Veče za pamćenje, i još jedan dokaz koliko nam treba Jasona, Marcusa i Martinusa, Selene, Ariane, a ne Jeca, Ceca i kompanije. Srbija je svet!

Pročitajte još  Marcus i Martinus ne žele da pričaju o svom letovanju u Albaniji

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Pobeda prave muzike: Marcus i Martinus sa Jasonom Derulom održali koncert za pamćenje!

  1. Bila sam na koncertu u fanpitu i atnosfera je bila super i na Jason i na M&M. Bilo je baš dosta MMer mislila sam da će nas biti manje s obzirom da je ovo ipak Jasonov koncert a oni su predgrupa. Nadam se da će opet doci❤️

  2. Da, ovo je dokaz koliko nam je svima dojadilo slusanje turbo-folk muzike i gledanje primitivnih "pevacica" dok twerkuju na sceni
    Hvala vam puno za ovo, bez Vas ne bi uspeli da vidimo nase idole u regionu.Hvala od srca!

  3. Famozo, potpuno se slažem sa vama da nam trebaju Selena,Ari,Demi,Tay i sve ostale svetske zvezde ali mislim da nije lepo sto ste napisali:,,Jeca,Ceca i kompanija" ( i ako ja njihovu muziku retko kad slušam ali ima dosta lepih pesama) i u Srbiji ima puno kvalitetnih pevaca 😐😮🤗🤣😅❤️❤️❤️ P.S. Ovo je samo moje mišljenje 😘😘😘😘#NoHate

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.