BTS dobili veliko priznanje, korak bliže oslobađanju od vojske!

BTS su na posebnoj ceremoniji u sredu dobili veliko priznanje od svoje države koja ima tako konačno odaje počast za sve što su uradili za promociju kulture. Uz malo sreće, to bi moglo pomoći i da budu oslobođeni vojne obaveze.

Kako je naveo ministar kulture Južne Koreje, “BTS su umnogome doprineli ne samo promociji korejske kulture već i jezika, s obzirom da mnogi fanovi već umeju da pevaju sa njima”, a slično je preneo i portparol predsednika ove države. Interesantno, jedan od prethodnih dobitnika ovog priznanja je Psy.

Orden za doprinos kulturi u Koreji inače ima pet nivoa, a BTS su dobili onaj najniži. Ipak, to nimalo ne umanjuje vrednost svega! Momci su inače trenutno u svojoj zemlji gde su na kraćoj pauzi, a onda nastavlajuu sa nastupima u Japanu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  BTS će uzeti produženi odmor kako bi se ponovo inspirisali i napunili kreativnom energijom
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “BTS dobili veliko priznanje, korak bliže oslobađanju od vojske!

  1. Svaka cast momci!Ponosna sam kao I uvek:)Nadam se da ce na sledecoj turneji odluciti da dodju u Srbiju:)#serbianeedsbts P.s.Ima jos karata za film,I takodje ima termin 15.11. u 20h I 17.11. repriza u 18h:)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.