Ima i prenos uživo: Tini održava specijalni solistički koncert na Radio Disney!

Tini Stoessel će rano ujutru po našem vremenu održati solistički koncert u Argentini koji je u organizaciji Disney radija i po prvi put će pevati pesme sa novog albuma pred fanovima!

Koncert je nalik onom iz 2016. godine kada je po prvi put pevala u La Usini, broj mesta u sali je ograničen i sve pesme će izvoditi u akustičnoj verziji. Tini planira da izvede pesme sa novog albuma, ali možda se i neka pesma sa prvog albuma nađe na listi.

Da sve bude još bolje za fanove koji nisu u mogućnosti da prisustvuju koncertu, organizovan je i zvaničan prenos uživo na Youtube kanalu. Koncert počinje u 1 sat ujutru po našem vremenu, ali verujemo da će zvanični snimak ostati na već pomenutom Youtube kanalu koji vidite ispod!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Stiže nam novi odličan kviz o "Violetti"!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

5 thoughts on “Ima i prenos uživo: Tini održava specijalni solistički koncert na Radio Disney!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.