Pogodio ih ritam: One Direction đuskaju uz novi singl Little Mixa “Love Me Like You”! (video)

cal37880rt

Momci ne kriju oduševljenje aktuelnom numerom svojih dragih koleginica!

Nije prošlo mnogo otkako su devojke iz Little Mixa vatreno zaplesale uz koncertnu verziju 1D hita “What Makes You Beautiful”, a članovi najvećeg bojbenda na svetu već su dobili priliku da im uzvrate ovaj prijateljski gest.

Naime, ekipa radio-stanice Capital FM susrela se s Louisom, Harryjem, Liamom i Nialom u bekstejdžu nakon jednog koncerta na turneji On The Road Again, i pustila im aktuelni singl Little Mixa “Love Me Like You”. Na prve taktove pesme momci su odmah krenuli da đuskaju, ne krijući svoje oduševljenje novim hitom koji su snimile Jade, Leigh-Anne, Jesy i Perrie, a koji će se naći na njihovom trećem studijskom albumu Get Weird.

“Mnogo mi se sviđa ovo,” izjavio je Harry, dok je Liam potom dodao, “Ovo je fina, opuštena pesma uz koju odmah poželiš malo da zaplešeš.”

https://www.youtube.com/watch?v=Aaxv0QyHPAc

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Da li je ugrožen Biebsov dolazak u Zagreb i kakve veze imaju Tay, Sel i 1D sa Exitom? Famoza TV#14
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.