Haileyin slavni stric potvrdio: Ona i Justin su se venčali na brzinu!

Magazin people objavio je već da su se Justin Bieber i Hailey Baldwin venčali prethodnog vikenda, što je prilično siguran znak da se to i desilo. Ipak, sad nam stiže i potvrda od najslavnijeg člana porodice Baldwin.

Haileyin stric je čuveni glumac Alec Baldwin koji je sinoć bio na dodeli Emmy nagrada, a tamo je rado govorio za fotoreportere o svojoj nećaki i njenom suprugu. “Oni su samo otišli i venčali se, a ja ne znam šta se tu tačno dešava”, kaže Alec, sugerišući nam da se to zaista desilo, ali da ni on ne zna detalje. On ističe i da sigurno neće držati govor Hailey i Justinu o tome koliko je brak ozbiljna stvar. “To nije moj posao. Ona ima tatu i verujem da će joj on očitati par lekcija, ne brinem se”, kaže Alec.

U međuvremenu, Jus i Hailey otputovali su za London gde su viđeni kako se ljube u jednom parku, a svedoci tvrde da su čitav dan proveli šetajući i da izgledaju veoma srećno! “Fanovi su im prilazili na ulici a oni su im rado pozirali za fotke i bili su prijateljski nastrojeni”, tvrdi jedan svedok.

Autor: Famoza.net
FOTO: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Bili smo tamo: Belieberi proslavili rođendan svog heroja u Beogradu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Haileyin slavni stric potvrdio: Ona i Justin su se venčali na brzinu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.