Preokret: Justin Bieber ipak odlučio da zaštiti zbog svoju imovinu zbog razvoda od Hailey!

Iako je bezbroj medija objavilo da su se Justin Bieber i Hailey Baldwin venčali, a da prethodno nisu potpisali predbračni ugovor, TMZ navodi da je par odložio svadbu kako bi Justinovi advokati mogli da zaštite nejgovo bogatstvo koje je oko 80 veće od Haileynog.

Kako se navodi, takav ugovor Justinu garantuje da će sačuvati sve što je do sad stekao ukoliko se razvede od Hailey, a da će se deliti jedino imovina koju steknu u braku, i to pod uslovom da su oboje uložili u nju. Sve ovo je iznenađenje kad znamo da je Haileyin stric Alec Baldwin medijima nedavno potvrdio da se par već venčao!

Više je nemoguće reći šta je tačno istina, ali kao što smo pisali, zakon kaže da se nakon sklapanja braka više ne mogu praviti posebni ugovori kojima se štiti imovina jednog od pojedinaca, pa ostaje da pretpostavimo da su “Jailey” kod matičara bili samo da pribave potrebnu dozvolu za brak.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Carl Lentz iz crkve Justina Biebera: Nisam mu ja rekao da otkaže turneju, on zna da donese odluku!

5 thoughts on “Preokret: Justin Bieber ipak odlučio da zaštiti zbog svoju imovinu zbog razvoda od Hailey!

  1. Mislim da se jos nisu vjenčali. Bilo bi dobro da Justin zaštiti ono što je njegovo jer su šanse da se njih dvoje rastanu velike. Ali ipak sada izgledaju zaljubljeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.