Lukin blog: Kako bih ja rasporedio pesme sa “Sweetenera” od najgore do najbolje i zašto

Hej ljudi, dobrodošli u moj šesti blog. U ovom blogu ću vam napisati redosled mojih omiljenih pesama sa najnovijeg Arianinog albuma Sweetenera. Pre nego što krenemo hteo bih reći: Sve pesme sa albuma su dobre i ne mislim da su nege ozbiljno najgore, nego najgore u smislu da baš ne bi slušao kao one koje bih mogao slušati 24/7.

Pa hajde da krenemo:
15. Blazed feat. Pharrell Williams
Krenuću od najgore. Blazed je super pesma po nekima i ima neobičan ritam, još to i Pharrell Williams peva zajedno s Ari. Ali…. zbog tog ritma mi se pesma baš i ne sviđa i u jednom trenutku se pomislim: ”Šta Ari govori ovde?” Pesma nije toliko loša, ali meni je za poslednje mesto.

14. Borderline feat. Missy Elliott
A na 14. mestu se nalazi Borderline. Mislio sam da će ova pesma biti nešto sličnija Everydayu ( što se tiče ritma, ne reči naravno ). Nekako ona baš i ne ističe Arin pravi glas kao u God is a woman ili Breathin i još nekoliko pesama, a Missy kao nešto sva smorena peva. Mesto broj 14 je sasvim dovoljno.

13. Better Off
Kad je Ari rekla da će ovo biti nešto slično kao balada, mislio sam da će imati neki klavir, kontrabas i da će Arin glas otići na neverovatan nivo. Nije ispalo kao što sam zamišljao. Pesma je lepa, ali ovaj duboki ”better off” što izgovara baš i ne priliči njoj, više sam naviko na Ari sa visokim notama.

12. No Tears Left To Cry
Ovo je jedna baš fantastična pesma, ali nakon nekoliko hiljada puta slusanja, normalno da pesma malo dosadi. 🙂 Nemam više šta reći o ovoj pesmi.

11. Successful
Ovo je jedna lepa pesma, ali ne baš kao i preostale pesme na listi. 11. mesto je sasvim dobro za ovu pesmu.

10. Raindrops ( An Angel Cried )
Intro pesma albuma, pesma koja ističe Arin glas, ali nema matricu, možda bi bila bolja.

9. The Light Is Coming feat. Nicki Minaj
Pesma koja je na 9. mestu je poznatija kao promo singl albuma. Razlog zašto je na 9. mestu je isti kao i za No Tears Left To Cry.

8. God Is a Woman
Zašto je ovako nisko pozicionirana? Pročitajte razlog ili za The Light Is Coming ili No Tears Left To Cry i shvatićete. 😂 ( Ukoliko pitate Petea i Nonnu za omiljenu pesmu na albumu, oni će vam reći da je ovo njihova omiljena pesma )

7. R.E.M
Neobljavljena pesma Beyonce je poslužila Ari da je stavi na svoj album. Skoro pa ću zapamtiti pola pesme. Čuo sam Beyonce-nu verziju kako peva i više mi se sviđa Arina verzija nego Beyonce-na. NO HATE FOR BEYONCE!

6. Sweetener
Sweetener je pesma za koju navijam da bude jedna od buducih singlova albuma, da li promo ili ‘singlova singlova’ nije bitno, neće se prevariti ako je izbaci.

5. Pete Davidson
Pesma o njenom vereniku. Od trenutka kad je podelila isečak te pesme, hteo sam je čujem odmah. Ne znam zašto neki Arianatori mrze ovu pesmu, jer je posvećena njenom vereniku…

4. Everytime
Ova pesma toliko ističe Arin glas i na prvo slušanje postala mi je omiljena na albumu, ali je za ovu pesmu bolje 4. mesto.

I dolazimo do onog dela – TOP 3 najboljih pesama na albumu:

3. Get Well Soon
Get Well Soon je najduža pesma na albumu ( 5:22 ), pesma je lagana sa pratnjom klavira i prosto rečeno mnogo je dobra. 40 sekundi tišine na kraju pesme posvećene žrtvana manesterskog napada je to što čini pesmu lepšom!

2. Goodnight n Go
Mislio sam da će ova pesma biti sličnija pesmi Touch It, ali je nekako lepša nego ona! Ovu pesmu sam slušao prvu čim je izašao album! Bila mi je omiljena sve dok nisam čuo jednu pesmu pod nazivom: Breathin.

1. Breathin
I za kraj Arianatorima najbolja pesma na albumu. Ova pesma govori o anksioznosti od koje pati puno ljudi. Ova pesma takodje ističe Arin glas i šta još reći osim da je ona presavršena! 😀

I to je kraj mog šestog bloga. Nadam se da Vam se svideo i da ste uživali u njemu. Opet ponavljam da su sve pesme dobre i nisam hteo reći da Ari ne pravi dobre pesme, svako ima svoj ukus za muziku! Do sledećeg viđenja pozz!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

14 thoughts on “Lukin blog: Kako bih ja rasporedio pesme sa “Sweetenera” od najgore do najbolje i zašto

  1. Hej ljudi, nadam se da Vam se svideo blog i molim Vas oprostite na pravopisne greske koje sam pravio, da li bi hteli jos jedan slican blog ili nesto drugo. Pisite u komentarima!

    1. Raindrops po meni je najvise za 10, jer da ima neku matricu mozda bi bila bolje plasirana, a GIAW i TLIC, sam poslusao vec 'hiljadu' puta, tako da su malkice dosadile 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.