„Nisam ja Rihanna“: Zara Larsson priznaje šta je problem u vezi sa njenim drugim albumom!



Gde je nestala Zara Larsson i zašto ne radi na svojoj karijeri tako što će ubrzo objaviti album nakon uspešnog izdanja „So Good“? Izgleda da je problem u njenoj glavi!

Zara je prethodno priznavala da ima prevelika očekivanja od sebe i da ponekad misli da je već trebalo da bude megazvezda, a jedan od njenih motiva svakako jeste da postane jako slavna – ona želi sve ili ništa, ali najpre želi da je vi volite, da vam se dopadne! „Jako sam anksiozna povodom nove muzike za vas i želim da bude savršena, plus produkcija nije 100% okupljena i ne želim ništa što samo polovično zvuči kako treba“ kaže Zara.

„Uvek sam bila iskrena kad je u pitanju moja želja da komercijalno budem uspešna, ali jako je teško zakazati datume kad nisi megazvezda – nisam je**na Rihanna. Što više čekam, moja očekivanja rastu i moj najveći košmar nije da radio neće želeti moje pesme i da neću prodati milion kopija, već da se ni vama, mojim fanovima, neće svideti“ zaključuje ona. Mislimo da je Zara samo previše anksiozna oko svega!

Pročitajte još  Zara Larsson koga najviše ne voli od 1D momaka i nije oduševljena imenom svog momka!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zara Larsson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

6 thoughts on “„Nisam ja Rihanna“: Zara Larsson priznaje šta je problem u vezi sa njenim drugim albumom!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.