Kao i njen dečko: Ariana Grande povredila ruku na snimanju „Carpool Karaoke“ sa Jamesom Cordenom!

Nedavno smo pisali kako je Pete Davidson na snimanju spota posekao prst pa mu je Ariana Grande pomogla – sada je pomoć njoj bila potrebna!

Ariana Grande takođe je povredila ruku, samo što je u pitanju bilo snimanje „Carpool Karaoke“ sa jednim od trenutno najpopularnijih voditelja komičara, Jamesom Cordenom. Ovakvi setovi uvek bi trebalo da budu zanimljivi, ali i Ari je svoju povredu prihvatila smejući se i nazivajući sebe „idiotom“ na Instagram Storyju koji je objavila sa zavojem na ruci!

„Pa, gospodine Cordene, ovo je bio divlji početak“ našalila se Ariana, a kasnije je tvitovala i da je ovo bilo najzanimljivije snimanje u njenom životu! Corden se složio pa je dodao da je i njemu ovo bilo možda i omiljeno snimanje – jedva čekamo da vidimo šta se to sve izdešavalo u ovom izdanju!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Little Mix se oprostile od Ariane Grande: Ti si nam pružila nešto najlepše u životu!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

5 thoughts on “Kao i njen dečko: Ariana Grande povredila ruku na snimanju „Carpool Karaoke“ sa Jamesom Cordenom!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.