Novi hit: Drake predstavlja spot za pesmu „In My Feelings“!

Generalno se jako ceni sve što Drake objavi i on je jedan od najpopularnijih izvođača današnjice – to pokazuje i njegov spot „In My Feelings“ koji za dva dana ima 21 milion pregleda!

Drake je u četvrtak objavio spot za pesmu „In My Feelings“ koja se nalazi na njegovom albumu „Scorpion“, koji je objavljen u junu! Drake se ovoga puta odlučio ne za kratak spot, već za osmominutni film koji je snimio na više lokacija u Nju Orleansu, a s obzirom da je i pesma ljubavna, spot počinje scenom u kojoj se reper izvinjava svojoj dragoj. U spotu ima i mnogo slavnih faca, a kuda će sve ovo otići u Drakeovoj glavi, pogledajte sami!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Drake

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Kako ovo funkcioniše? Ariana Grande nastavlja da pada na listi zvezda na društvenim mrežama, BTS nezadrživ!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.