Siroti Niall: Pevaču pozlilo tokom 1D nastupa! (video)

489581954

One Direction ovih dana nastupili su na Apple Music Festivalu ali nije sve prošlo bez problema jer je bend u jednom trenutku morao da nastupa kao trojka!

Tokom izvođenja pesme Niall Horan prosto je nestao sa scene pa su Louis, Liam i Harry dalje morali da nastave sami! Ipak, čini se da nije bilo previše uznemirenje s obzirom da je Louis Tomlinson šaljivo poručio: “Gde je sad onaj Irac. Opet smo izgubili člana! Padamo mrtvi kao muve!” Niall se na sreću ipak vratio kasnije i poručio zabrinutom fandomu da nije bilo u pitanju ništa strašno. “Izvinite zbog toga. Mora da me je strefila vrućina”, objasnio je on a kasnije je i na Tviteru poručio da nije bilo potrebe da zbog toga ide u bolnicu. Ovakve situacije relativno su česte na dugim koncertnim turnejama – momcima je izgleda zaista potreban predah!

Pročitajte još  Ko je ovde ko? Stiže 1D mjuzikl, glumci uopše ne liče na pevače!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.