Cara Delevingne poručuje paparacima: Terate me da se osećam kao životinja!

Cara-Delevingne-models-for-John-Hardy-jewellery

Supermanekenka rešila da se preko Tvitera obračuna s nasrtljivim fotografima!

Iako je opštepoznato da Cara Delevingne ne gaji mnogo simpatija prema paparacima, manekenka i glumica otvorila je na popularnoj društvenoj mreži pravu rafalnu paljbu na snimatelje koji je neprestano okružuju, tvrdeći da se zbog njih oseća poput “životinje u zoološkom vrtu”.

Iznervirana paparacima koji su je u stopu pratili tokom poslednje posete Italiji, Cara je napisala: “Jedva sam čekala da stignem u Milano ali sad imam utisak da ćete mi pokvariti putovanje.”

Nešto kasnije, top-model je tvitovao i sledeće reči, “Kad biste se samo mogli osećati onako kako se ja osećam. Ipak, nadam se da, i pored svega, u vašim srcima ima barem malo saosećanja. Ali ako ga nema, onda mi vas je stvarno žao”.

Pročitajte još  Počinje novo glasanje: Koga želiš da Ryan nacrta?

“Jednog dana, kad budem imala vremena, otkriću gde živite i ulogoriću se ispred vaših domova s mojim prijateljima, a svi ćemo biti naoružani kamerama,” nastavlja Cara. “A onda ćemo videti ko se poslednji smeje!” Najtužnije od svega je to što bi u tom slučaju paparaci verovatno izašli iz svojih kuća i fotogafisali Caru i njenu ekipu kako ih slikaju.

cara-delevingne

Međutim, nakon što je napisala ono što joj leži na srcu, zvezda filma “Gradovi na papiru” obratila se i fanovima, “Ljudi, izvinite, preterala sam s kukanjem. Nadam se da ste svi imali prijatan dan. Da nisam bila u mogućnosti da vam se izjadam, možda bi se čitava situacija završila nasiljem”.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sad i peva: Cara Delevingne objavila svoj prvi singl i spot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.