Sanjamo li? Pojavio se datum povratničke turneje 1D i deluje nam skroz logično!

Osam godina je prošlo otkako je osnovan One Direction, a slučajno ili ne, australijska verzija sajta za prodaju karata Ticketmaster objavila je da će momci imati nastup u Melburnu, 31. decembra 2020. godine!

Nažalost, ove informacije stojale su na sajtu samo na kraće vreme, da bi potom bile uklonjene. Ipak, fandom uopšte ne veruje da je u pitanju slučajnost, a postoje dobre šanse da je to zaista tako. Ako se pitate zašto bi se 1D vratili koncertom u Australiji pa još 31. decembra, stvar je u tome što im to definitivno ne bi bio povratnički koncert.

Ovaj datum je ono što se zove “placeholder”, odnosno, okvirni datum, kad organizatori znaju samo otprilike kad bi neko mogao da dođe. To “otprilike” je očigledno negde u 2020. godini, ali je prerano da se zna tačan dan i mesec. Sve ovo ima smisla jer bi 1D tad obeležio i 10 godina postojanja i definitivno ne bi bio prva grupa koja se vraća na veliki jubilej. To može da vam potvrdi i Liam Payne, čija je bivša devojka Cheryl obnovila svoju grupu Girls Aloud baš na desetogodišnjicu njihovog postojanja. Slažemo se, 2020. ne deluje tako blizu, ali računajte da bi momci već naredne godine morali da se okupljaju, promovišu turneju i ko zna, možda i snime neku novu pesmu ili čitav album!

Pročitajte još  A kad će onda povratak 1D? Harry započinje solo karijeru tek naredne godine!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/One Direction

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Sanjamo li? Pojavio se datum povratničke turneje 1D i deluje nam skroz logično!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.