Prelepa: Olivia Holt nam predstavlja spot za “Wrong Move”

Olivia Holt nastvalja da radi na svojoj muzičkoj karijeri, baš kako je i obećala, a njen novi singl “Wrong Move” snimila je sa DJ i producentom R3HAB-om i londonskim dvojcem THRDL!FE.

“Priča spota počinje sa Oliviom koja vozi kola i skoro udara jednu ženu koja je sva mokra, ali joj ne vidimo lice. Onda je vidimo u jednoj rezidenciji gde se dešavaju nezamislive stvari”, objašnjava R3HAB radnju videa, ali mi nećemo otkrivati šta se dešava do kraja!

“Moja uloga u spotu je bila misteriozna i nestašna”, priča Olivia. “Sve liči na ‘Alisu u zemlji čuda’, vrlo je intrigantno i uzbudljivo”, konstatuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Elenin novi test ličnosti: Da li najviše ličite na Sabrinu, Oliviu ili Zendayu?

3 thoughts on “Prelepa: Olivia Holt nam predstavlja spot za “Wrong Move”

  1. Famozo, Olivia je bukvalno dan ranije objavila i spot za 16 Steps sa Martinom Jensenom, možete i to da stavite u ovu rubriku, i to je super pesma, pa zato?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.