Bizarno i smešno: Kendall Jenner nosi preskupu torbicu oko članka!

Nema sumnje da su sestre Kardashian i Jenner postavile neke standarde kad je reč o modi, a novi pokušaj sad čini Kendall Jenner koja se pohvalila Chanel torbicom koja se nosi oko članka i košta neverovatnih 600 evra!

Sama torbica gotovo da nema upotrebnu vrednost, jer je toliko mala da bi u nju možda mogla da stane kreditna kartica ili ključevi od kuće. Zbog toga, jasno je samo da se radi o detalju koji je tu da privuče pažnju javnosti i medija.

Verovali ili ne, ova torbica je izmišljena još 2007. godine i tad je rasprodata u rekordnom roku, baš zbog svoje neobičnosti. Kako se kaže, Chanel je inspiraciju dobio jer je u tom periodu Lindsay Lohan nosila nanogicu. Nanogice su dobro poznate i u našem društvu jer su ih duži vremenski period nosile i određene folk zvezde, kao zamenu za odlazak u zatvor.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Čudna odluka: Kendall Jenner proglašena za najbolju manekenku sveta u poslednjih 10 godina!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Bizarno i smešno: Kendall Jenner nosi preskupu torbicu oko članka!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.