Ludilo: Justin Bieber slučajno sreo dečaka na ulici i nahranio ga sladoledom!

Justin Bieber jednostavno ume da se ponaša sa fandomom na ulicama u svakoj situaciji – njegove ideje su nepresušne, a složićete se sa nama kada vidite šta je sad uradio!

Justina ovih dana ima svuda – dok u međuvremenu uživa sa svojom dragom, Hailey Baldwin, ovu zvezdu možemo videti stalno sa delom fandoma koji je dovoljno srećan da uspeva da naleti na njega na ulici. Slično se dogodilo i jednom dečaku koji je na Long Ajlendu otišao u jednu radnju po sladoled, a tamo je bio baš Justin Bieber, koji je već kupio svoju poslasticu! Usledila je presmešna scena u kojoj su Justina uslikali dok dečaka hrani sladoledom koji je kupio!

Sve ovo je na internetu objavila devojka iz škole ovog dečaka, koja je i otkrila u nastavku da je Jusa uslikala na Long Ajlendu. „Dete iz moje škole je slučajno naletelo na Justina Biebera u prodavnici sladoleda i uslikalo kako ga hrani, mrtva sam“ napisala je ova devojka u opisu. Nismo skoro videli smešniju priču vezanu za Justina na ulicama!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Jutjuber KSI izaziva: Razbio bih Justina Biebera!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

6 thoughts on “Ludilo: Justin Bieber slučajno sreo dečaka na ulici i nahranio ga sladoledom!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.