Brak još nije plan: Liam Payne ne insistira na venčanju sa Cheryl, važno je da se dobro slažu!

Liam Payne i dalje je vrlo tolerantan s obzirom da razume da je Cheryl nakon dva propala braka totalno svejedno da li će se udati za njega, čak joj nije ni prijatno da to učini.

Sudeći po Liamovim rečima, sve dok su srećni i dobro se slažu, brak ne mora da bude nužno opcija, a podizanje sina još uvek je njihova glavna misija. „Ne verujem da moram da napravim takav korak da bih osećao neku razliku u našoj vezi“ ističe Liam. „Mislim da se trenutno jako dobro slažemo, možda napravimo takav korak nekada, ali to jednostavno nije tako velika stvar. Najvrednija stvar na svetu je to što imamo sina“ priča Liam o svojim prioritetima.

Inače, Bear sada ima 14 meseci i Liam je prethodno otkrio da on već hoda, ali da je toliko krupan da jedva održava ravnotežu! Osim toga, jako zanimljiva je činjenica da je Bear već tako mali postao muzički kritičar jer ga Liam i Cheryl uvek puštaju da im oceni pesme – „Ako je brža pop pesma, on će reći da valja! Puštamo mu različite stvari i on je sada šef kad je to u pitanju, uvek kaže kad je nešto dobro, i kad mu se baš i ne dopada“ našalio se Liam.

Pročitajte još  Liam Payne i Louis Tomlinson obeležili 11 godina One Directiona!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

3 thoughts on “Brak još nije plan: Liam Payne ne insistira na venčanju sa Cheryl, važno je da se dobro slažu!

    1. Sto se tiče vjenčanja neka se ne žure, ali ako još ne zelena da se vjenčaju možda je nešto drugo u pitanju. Najvažnije, na kraju svega, jest da su sretni 💖💖

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.