Debby Ryan potvrđuje: Da, moja serija stiže na Netflix ove godine!

Dugo se pričalo o tome kada će serija „Insatiable“ i njena prva sezona napokon stići na male ekrane. Debby Ryan ima odgovor!

Ova Debbyina serija najpre je imala svoju pilot epizodu na The CW-u, ali Netflix ju je prošle godine uzeo, a od tada uopšte niko nije pričao o njoj – do sada! S obzirom da je Netflix trenutno ubedljivo prvi kada su u pitanju popularne serije među tinejdžerima, za ovu godinu planirano je brdo projekata, a Buzzfeed je napisao članak sa listom svih serija koje oni očekuju da se pojave ove godine.

Debby je ovaj članak uočila i u svom tvitu ostavila link do njega, uz opis: „Ja mogu da potvrdim za jednu od ovih“, naravno, misleći na svoju seriju „Insatiable“! Ova serija opisuje se kao mračna komedija i mnogi su očekivali njen povratak i pre ove godine, ali fanovi neće morati još dugo da čekaju.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Debby Ryan

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Debby Ryan je u top-formi: Sama sam svoj kaskader!

2 thoughts on “Debby Ryan potvrđuje: Da, moja serija stiže na Netflix ove godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.